Andorra - England

Odds: Totalt antall England mål under 3,5

Kampstart lørdag 09. oktober kl 20.45

Spillestopp kl 20.44. Live odds etter kampstart

Estadi Nacional

Kampen kan sees på TV2 Sport Premium og TV2 Play

Vi tror England scorer under 3,5 mål. Spill på det her til 1.97 i odds

Andorra er et lag som de aller fleste forventer å slå, men hvis man studerer statistikk er de kanskje litt bedre enn sitt rykte.

På de siste 25 hjemmekampene i EM og VM-kvalifisering samt Nations League har de 3 seiere, 5 uavgjorte og 17 tap. Dette har gitt en målforskjell på 12-45. I snitt har de altså sluppet inn under to mål per kamp.

De går sjelden på kjempetap hjemme på kunstgresset i hovedstaden Andorra la Vella, og akkurat at det er kunstgress er kanskje noe av årsaken til dette. De store nasjonene spesielt er ikke veldig vant til dette underlaget, noe vi så nylig når Young Boys slo Manchester United 2-1 hjemme i Champions League.

Det kan også være et element av undervurdering da storlagene vet at de vinner mot laget til Koldo Alvarez De Eulate, og ikke har maksimal tenning i disse kampene.

Forgjengeren til De Eulate, David Rodrigo(trener fra 1999-2009), innførte også en ekstremt defensiv taktikk for å begrense tapene, og noen mener uttrykket «å parkere bussen» stammer fra kamper mot Andorras landslag.

Spillefrist for lotto er lørdag kl 18

England er kjempefavoritt

Naturligvis er England gigantisk favoritt i denne kampen. Spiller du kun på seier til England gir det 1.02 i odds. Ikke veldig interessant med andre ord.

Manager Gareth Southgate tar med seg de beste spillerne han har tilgjengelig også blir det interessant å se hvem han starter med.

I hjemmekampen mot Andorra var det ikke et toppet mannskap fra start, og det tok litt tid før Engelskmennene klarte å bryte ned gjestene. De tok ledelsen i det 18. minutt ved Jesse Lindgard, men så måtte de vente helt til det 72.minutt før Harry Kane satte inn 2-0 på straffe.

Det endte 4-0 til slutt etter en ny scoring av Jesse Lindgard i det 78. minutt før Bukayo Saka avsluttet festen med sitt mål fem minutter før slutt.

Historisk sett er England veldig stabile i kvalifiseringskamper. Siden 2009 har de spilt 55 kamper i EM og VM-kvalik, og 2-1 tapet i Praha mot Tsjekkia i oktober 2019 er det eneste nederlaget. De har bygget opp en utrolig kultur i forhold til å få resultater og i denne kvalifiseringen har de kun sluppet inn to mål, begge mot Polen.

Harry Kane har scoret i 15 kvalifiseringskamper(EM og VM) på rad for England og kapteinen er nok veldig klar for å gjøre den statistikken enda bedre. Kane har utrolig nok ikke scoret i Premier League denne sesongen, men for landslaget og i Europa for Tottenham har han som vanlig bidratt med mål.

Historien mellom lagene er ikke veldig omfattende, og kampen for en drøy måned siden var faktisk den første siden 2009. De to eneste kampene de har spilt i Andorra endte med seier 3-0 til England i 2007, og 2-0 til England i 2008.

Det blir seier til England, men...

Vi tror Sandefjord-stopper Marc Vales og forsvaret til Andorra jobber sokkene av seg for å holde de Engelske stjernene unna eget mål, og de lykkes ganske bra med det.

England scorer under 3,5 mål. Spill på det her til 1.97 i odds

England har scoret sitt første mål mellom det 16. og 30. minutt i tre av fem kamper i kvalifiseringen, og Andorra har sluppet inn sitt første mål mellom det 16. og 30. minutt også i tre av fem kamper.

Vi går for at det skjer også i denne kampen.

Spill på første kampmål mellom det 16. og 30. minutt her til 3.35 i odds.