*Nettavisen* Sportspill.

Ingen scoring for Torres nå heller

Foto: Pa Photos/Scanpix

Før eller senere scorer Torres for Chelsea, men neppe mot Fulham. Her er dagens oddstips.

Les også: Lesernes oddstips mandag

Langoddsen byr på alpint, i morgentimene, deretter privatkamper og annen fotball samt ishockey utover kvelden, før det sparkes i gang to store mandagskamper 21.00. Vi ser nærmere på Torres målsjanser for Chelsea og Mallorca - AC Bilbao fra Primera Division.

Fernando Torres - scorer mål?
Chelseas £ 50 millioners nyervervelse Fernando Torres startet på topp i hjemmekampen mot sin tidligere klubb Liverpool forrige søndag. Chelsea tapte litt overraskende 0-1 hjemme på Stamford Brigde, og Torres var ikke spesielt giftig foran gamle lagkameraters mål. Chelsea-manager Ancelotti vil trolig fortsette med Torres, Drogba og Anelka i angrep når de i kveld spiller mot London-rivalen Fulham på Craven Cottage.

Fulham har 5-5-3 på hjemmebane. 14 mål er sluppet inn hittil. Fulhams form har vært god i 2011 og de har krøpet oppover tabellen. De har ikke sluppet inn mål på hjemmebane i Premier League siden desember. Her er Fulhams hjemmekamper i år:

02.02.2011 Fulham - Newcastle 1 - 0
30.01.2011 Fulham - Tottenham 4 - 0
22.01.2011 Fulham - Stoke 2 - 0
08.01.2011 Fulham - Peterborough 6 - 2
04.01.2011 Fulham - West Bromwich 3 - 0

Chelsea har 5-3-5 og målforskjell 22-14 på bortebane så langt. Forrige bortekamp scoret de hele fire ganger og slo Sunderland, et av de sterkere hjemmelagene, 4-2. Før det ble det 4-0 over Bolton, også et av de bedre hjemmelagene. Det er ingen tvil om Chelsea skal være i stand til å score mål i kveld, men lett blir det ikke. Av de tre antatte starterne på topp, Anelka, Drogba og Torres, har sistnevnte vist minst i våre øyne, og da ser vi også tilbake på hans kamper for Liverpool denne sesongen, som resulterte i fem scoringer i alt. Vi mener det er sannsynlig at Chelsea scorer null eller ett mål i kveld, med tanke på den sterke defensiven til hjemmelaget. Torres er ikke den mest opplagte målscoreren i våre øyne, det er Drogba. En eventuell Chelsea-straffe vil trolig ekspederes av Lampard. Vi bruker 1,60 på at Torres ikke scorer mot Fulham. Torres må starte kampen for at spillet skal gjelde.

SJEKK HVORDAN:Slik får du spilt på iPhone og smarttelefoner

Mallorca - Athletic Bilbao
Mallorca var meget nær en Champions Legaue-plass forrige sesong, på grunn av sine gode prestasjoner på hjemmebane. Per i dag ser dessverre ikke laget sterkt nok ut til å kunne gjenta 5. plassen fra i fjor. Mallorca ligger på 11. plass og formen er ustabil, for ikke å si dårlig. Etter at de røk 0-4 for Sporting Gijon i forrige hjemmekamp, har Laudrups gutter 6-2-3 på hjemmebane totalt, allerede like mange hjemmetap som hele forrige sesong. 8 tap på de 11 siste kampene, da inkluderer vi cupkamper, er svakt. Hjemmekamper er tapt for Racing Santander, Almeria og Sporting Gijon, svake bortelag som knapt har vunnet på fremmed gress ellers.

Manager Laudrup har lite skader i laget. Spissen Victor Casadesus er ute, han hadde kanskje ikke spilt uansett, og Corrales og Crespí er også ute. Tre faste spillere, Nunes, Joao og Webó er tilbake fra suspensjon. Troppen, slik den er lagt ut på Mallorcas hjemmeside:

Målvakter: Aouate, Lux.
Forsvar: Cendrós, Nunes, Ramis, Rubén, Ayoze, Kevin.
Midtbane: Joao Victor, Pereira, Castro, Aki, Pep Lluís, Tejera, De Guzman.
Angrep: Webó, Nsue, Sergi Enrich.

AC Bilbao har tradisjonelt vært gode på hjemmebane og mindre gode på reise, men nå er formen meget god og man vinner bortekamper også. 6-3-1 på de ti siste er meget sterkt, dette inkluderer 0-0 og 1-1 mot Barcelona i cupen. Forrige bortekamp vant man 2-0 mot ustabile Atletico Madrid, før det 2-1 mot Levante. Bilbaos fire siste spilte er alle vunnet, med målforskjell 10-1 i disse. AC Bilbao har 3-2-5 på bortebane totalt. Forsvarsspiller Amorebieta er tilbake fra skade i dag. Javi Martínez er tilbake fra suspensjon, men nå er Gurpegi suspendert.

Troppen, fra AC Bilbaos hjemmeside: Iraizoz, Toquero, Koikili, Amorebieta, San Jose, David Lopez, Iturraspe, Llorente, De Marcos, Gabilondo, Raul, Susaeta, Iraola, Orbaiz, Javi Martinez, Muniain, Ekiza og Urko Vera.

Siste innbyrdes oppgjør på dagens bane:

03.01.2010 Mallorca - AC Bilbao 2 - 0
09.11.2008 Mallorca - AC Bilbao 3 - 3
16.12.2007 Mallorca - AC Bilbao 0 - 0
07.01.2007 Mallorca - AC Bilbao 1 - 3
08.11.2006 Mallorca - AC Bilbao 1 - 1
26.11.2005 Mallorca - AC Bilbao 0 - 1

På Mallorca er man misfornøyde med at denne viktige kampen er lagt til en mandag, da man hadde håpet på et fullt Iberostar og maksimal støtte fra tribunen. Slik blir det ikke. Mallorca vant tilsvarende kamp i fjor 2-0, men til å være et tradisjonelt sterkt hjemmelag, og Bilbao et tradisjonelt svakt bortelag, har ikke Mallorca noen imponerende statistikk mot dagens motstander. Mallorca får tilbake noen viktige spillere fra suspensjon i dag, men formen er generelt skral. Bilbao er i kjempeform, de stiller bortimot sin sterkeste tropp, og vi tror de kan få med seg minst ett poeng fra ferieøya denne gangen. Vi prøver en UB-gardering til 1,52 i odds. Dette gir oss en dobbel til 2,43 og det får duge denne mandagen. Vi setter 100 kroner på denne, spillefristen er klokken 20.55.

109. Fernando Torres - scorer mål? (ja/nei) 1,80 1,60
112. Mallorca - Athletic Bilbao (0-1) 4,05 3,70 1,52

Total odds 2,43

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag