Foto: Afp/Scanpix

Ingen storseier for Liverpool

Liverpool - Oldham er dagens langskudd i oddstipset.

Kommersielt

Fredagens oddsprogram består av dueller fra hoppuka og skiskyting for kvinner, samt fotballobjekter fra diverse ligaer og cuper.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
23. Liverpool – Oldham (0-2) B 2,65
Denne FA-cupkampen er årets høydepunkt for Oldham, og det ventet at 4000 elleville fans tar den relativt korte turen til Anfield. For én kveld kommer spillerne til å glemme den småtriste hverdagen midt på tabellen i League 1, og det kommer ikke til å skorte på innsats og trøkk i duellspillet.

Liverpool er akkurat ferdig med et meget tøft juleprogram, og det passer ikke veldig godt med en cupkamp nå. Kenny Dalglish har varslet at han gjør endringer på laget som tapte 0-3 for Manchester City tirsdag, og vi vil garantert se flere reservespillere i startoppstillingen. Vi tviler sterkt på at dette blir en storseier for Liverpool, og 2,65 på at Oldham ikke taper med mer enn ett mål kan prøves.

Oldham - Liverpool er svært vanskelig å få sett for norske TV-tittere. klikk her for å motta scoringsoppdateringer fra matchen på mobilen.

Dagens avslag
Hoppuka.
Norsk Tipping er flinke til å sette oddsen på disse duellene og bruker en nokså lav skala. Dette gjør at det er vanskelig å finne spillbare objekter. Vanskelige vindforhold har tidvis ført til bingotilstander så langt i hoppuka, og det gjør det enda mindre fristende å spille.

Dagens spill
18. Burton Albion - Accrington Stanley B 2,85
Etter en svak start på sesongen har Accrington Stanley virkelig fått sving på sakene. De leder formtabellen i League 2 og er ubeseiret på de siste ni kampene. Det har ført klubben fra Lancashire opp på 11. plass, og det skiller bare fire poeng opp til Burton på den nederste playoff-plassen.

Burton er derimot ikke i sin beste form og tapte 0-2 hjemme for bunnlaget Hereford 2. januar. Playoff-plassen henger i en tynn tråd for laget som var nær ved å rykke ned fra League 2 forrige sesong.

Begge lagene har styrket troppen med unge reserver fra storklubber denne uken. Burton har hentet forsvareren Callum Driver fra West Ham, mens Accrington har lånt den kongolesiske forsvareren Aristote Nsiala fra Everton.

Burton er svekket av to ferske skader: Toppscorer Billy Kee (12 mål) og den faste forsvareren Aaron Webster (2 mål i år og 11 forriges sesong) er begge ute med lyskeplager. Fra før er den rutinerte forsvareren Nathan Stanton uaktuell.

Hos bortelaget er midtbanespilleren Luke Joyce endelig tilbake etter karantene. Midstopperen Sean Hessey betegnes som usikker, og leiesoldatene Kevin Long (Burnley), Luke Dobie (Middlesbrough) og Will Hatfield (Leeds) er tilbake hos sine respektive arbeidsgivere. Midtstopperen Long er den som vil bli mest savnet av trioen.

Lagene har møtt hverandre 15 ganger de 10 siste årene, og statistikken viser 8-4-3 i Accringtons favør. Dagen bortelag vant 2-1 i det motsatte møtet i august og tok fire av seks poeng mot Burton forrige sesong.

Mye tyder på at Burton, som altså opplevde en svak fjorårssesong, har prestert litt over evne hittil i sesongen. Samtidig er Accrington, som endte på 5. plass forrige sesong, på full fart opp på tabellen. Når Burton i tillegg fikk to av lagets beste spillere skadet i den svake kampen mot Hereford, mener vi Accrington bør ha en god mulighet til å ta tre nye poeng i kveld.

Vi setter 100 kroner på følgende spill:

18. Burton Albion - Accrington Stanley B 2,85

Klikk herfor å levere denne singelen. Innsatsen kan du justere selv.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus