Foto: Reuters/Scanpix

Ingen trodde på West Bromwich

Men i dag tror vi på dem hjemme mot Fulham. Sjekk lørdagens oddstips.

Kommersielt

Med formidable 117 objekter er nok å ta fatt i på lørdagens langoddsprogram.
Det er kamper fra alle de store ligaene i Europa, men vi har sett bedre program da det er langt mellom de gode objektene. Og selv på en dag med så mange kamper, nøyer vi oss med et singelspill. Men nederst i artikkelen har vi listet opp noen mulige andre objekter. Det ser vesentlig bedre ut på søndagen og det kan således være lønnsomt å holde innsatsene nede.

Tippetips lørdag: Vi garderer verken Chelsea eller Vålerenga
V75 lørdag:
Du kan vinne 14 millioner kroner
Hva tror leserne?: Sjekk lesernes oddstips lørdag
Premier League: Skade- og karanteneoversikt
Tippeligaen: Skade- og karanteneoversikt

Har overrasket stort
Nyopprykkede West Bromwich var spådd en tøff tilbakekomst i Premier League, men har om ikke tatt Premier League med storm, vært en gedigen overraskelse så langt. Mannskapet til Robert Di Matteo innehar i øyeblikket en sensasjonell sjetteplass på tabellen og står med knallsterke 3-2-0 på sine fem siste ligakamper og det etter å ha møtt lag som Tottenham, Arsenal og Manchester United.

Tredje sist tok laget en sensasjonell 3-2 seier borte mot Arsenal og overrasket hele fotball-England med feiende frisk angrepsfotball, men det spørs om ikke sist lørdags bortepoeng mot Manchester United var en minst like sterk prestasjon. Kom da bakpå 0-2, men klarte utrolig nok å hente opp Manchester Uniteds ledelse og kapret et uhyre sterkt bortepoeng. Den nye spissen Peter Odimwingie (månedens spiller i premier League) var faktisk ikke med i den kampen, og han er dessverre usikker også foran ettermiddagens hjemmemøte med Fulham. En morsom kuriositet er at av West Bromwichs siste elleve scoringer (inkludert cupseieren mot manchester City) så har alle kommet etter sidebytte. Så for å bruke et uttrykk fra travsporten; West Bromwich går til mål så det holder.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Motstander Fulham er uavgjortspesialisten fremfor noen i Premier League denne sesongen og står med 1-6-1 etter åtte spilte seriekamper. På bortebane er tallene 0-4-0, så det er ingen tvil om at Fulham fortsatt er et vanskelig lag å slå. Gikk på sesongens første nederlag sist lørdag hjemme mot Tottenham (1-2) og i ettermiddag må Mark Hughes unnvære svært viktige spillere. Simon Davies, Danny Murphy, Dickson Etuhu og Damien Duff er alle uaktuelle til ettermiddagens dyst, og svært viktige Bobby Zamora er som kjent langtidsskadd. Spissen Andy Johnson gjør riktignok et etterlengtet comeback, men en svale gjør som kjent ingen sommer og vi tror Fulham går på sitt andre strake tap for sesongen.

Det kan være så at West Bromwich har overprestert i starten av sesongen, og det vil garantert komme en nedtur etterhvert. Men prestasjonene til West Bromwwich har vært så gode, mot tildels knalltøff motstand at vi tror den gode trenden fortsetter i ettermiddag. Norsk Tipping tilbyr naturligvis singelspill på denne kampen. Hjemmeoddsen er 2,10 og vi setter 100 kroner på denne.

Kamp 54 West Bromwich - Fulham 2,10 2,95 3,00
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Andre vurderinger lørdag:
- Freiburg leverer noenlunde på hjemmebane og har en veldig fin innbyrdes statistikk mot meget formsvake Kaiserslautern. Vi var lenge inne på å bruke hjemmeseieren her til 2,10 i odds.
- Andreas hadde suksess med sine tipsforslag på U både mandag og fredag. Kamp 58 Wigan - Bolton lukter uavgjort lang vei og 2,95 er fortsatt godt betalt for poengdeling
- Burnley er knallsterke hjemme (5-1-0) og er i tillegg forsterket. Reading har to strake tap og dette blir tøft. H'en betales med 1,85 i odds.
- Godtgående Watford er litt dårlig betalt (1,65 i odds), men har en ypperlig sjanse mot middelmådige Scunthorpe som rikignok har tre borteseire allerede.
- Nå er det vel dags for at Nancy tar sine første hjemmepoeng (har 0-0-4 hjemme) mot et bortesvakt Lorient. Viktige spillere returnerer for hjemmelaget og da er 2,20 på H helt klart aktuelt.
- Toulouse har falt av etter den gode sesongstarten. Hjemmelaget Sochaux har vært knallsterke på hjemmebane med 4-1-0 og 12-2 i målforskjell. Dette ligner lørdagskveldens beste spill til fine 2,20 i hjemmeodds.
- Tunge favoritter som Vålerenga, Valencia, Barcelona og Real Madrid er satt så lavt i odds at det ikke frister til spill. Og handicapoddsene på de spanske storlagene frister heller ikke nevneverdig.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus