Gå til sidens hovedinnhold

Ingen tror på Hull

Til tross for kanonform er det fortsatt strålende odds å få på Hull.

Sportspills meny tirsdag:
Tippetips tirsdag: Nytt Wigan-sjokk for United?
Oddstips 1: Helt natta for Birmingham
V64 Eskilstuna: Vi byr på en macho vinner
Premier League: Oversikt over skader og karantener

2013 innledes med full pakke fra England og det spilles fulle runder i alle de øverste divisjonene. Det vil si noen av Premier League-kampene spilles onsdag. Det innebærer at svært innholdsrikt program på 1. nyttårsdag der det også finnes dueller fra sprinten i Tour de Ski for både kvinner og menn og ikke minst fra det tradisjonsrike nyttårshopprennet fra Garmisch-Partenkirchen.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Wigan - Manchester United H 5,25
Kanskje er det helt borti natta å foreslå spill på Wigan i denne kampen, men vi vil bare minne om at Wigan slo et gulljagende Manchester United i tilsvarende kamp i den sjette siste serierunden i fjor vår (1-0). Og hvis de kunne slå et United som jaget gullet da, hvorfor kan de ikke gjøre det igjen? Dette handler tross alt om odds og verdi og 5,25 på at Wigan vinner igjen er så spennende at det må være tirsdagens morsomste langskudd.

Hartlepool - Preston H 3,00
League One. Tabelljumbo Hartlepool hadde vunnet en av sesongens første 23 seriekamper før laget slo til med en helt ubegripelig overraskende seier mot daværende serieleder Sheffield United lørdag og det attpåtil på bortebane. Men selv med den seieren er det 11 poeng opp til sikker plass. Tirsdagens motstander Preston gikk vi imot på langskuddet lørdag (hjemme mot Doncaster og tapte 0-3) er i elendig form og står med 0-3-3 på sine seks siste. Hartlepool må ha fått gedigent med "oksygen" lørdag og da kan vi ikke motstå fristelsen til å prøve et langskudd på dem her til spreke 3,00 i odds.

Dagens avslag
Swansea - Aston Villa
Vi har riktignok fått svært godt betalt på å gå imot Aston Villa både hjemme mot Tottenham 2. juledag og ikke minst hjemme mot Wigan sist lørdag. Men derfra til å spille på Swansea tirsdag til nitriste 1,50 i odds er det langt. Swansea er ikke til å stole på og har ikke bedre enn 3-5-2 hjemme i Wales og dette er nok et av tirsdagens aller dårligste objekter.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens spill
Blackpool - Hull
Snodige 3-6-2 på de elleve siste for Blackpool som brente et straffesspark på stillingen 2-3 borte mot Middlesbrough lørdag. da gikk det som det stort sett alltid går i fotball, hjemmelaget scoret istedenfor og vant 4-2. Blackpool er dermed på 12. plass med 33 poeng og har sju poeng opp til playoff. 4-5-3 er tallene på hjemmebane. Isaiah Osbourne er tilbake etter en kamps karantene. Forsvarsspilleren Ian Evatt og flankespilleren Matt Phillips er fortsatt ute.

Hull er helt oppe på 2. plass og står med fem seire på de siste seks seriekampene. Dessverre for oss vant de ikke 2. juledag, tross massivt press måtte Hull nøye seg med 0-0 hjemme mot Leicester (og det kostet oss en sprek dobbel på Oddsen). Hull har med 48 poeng fem poeng opp til serieleder Cardiff. Solide 7-1-4 på bortebane. Forsvarsspilleren Alex Bruce returnerer etter tre kampers karantene. Ellers er det ingen nye fravær eller karantener for Hull. Steve Bruce har gjort en strålende jobb med dette Hull-laget og hvordan Blackpool kan være favoritt i denne kampen begriper vi ikke.

Hull har vunnet sju av tolv bortekamper allerede, Blackpool har kun vunnet fire av tolv hjemmekamper. Hull kommer fra fem seire og en uavgjort på de siste seks seriekampene og har få skader i laget. Vi hadde satt Hull til favoritt her og da må 2,65 på borteseieren angripes.

Kampen kan spilles som singel og vår innsats er som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag 2 tirsdag (spillefrist kl 15.55):
Kamp 197 Blackpool - Hull 2,25 2,80 2,65
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken