En veldig artig fotballkamp venter fra Nadderud klokken 20:00. Brann gjester Stabæk. 
En veldig artig fotballkamp venter fra Nadderud klokken 20:00. Brann gjester Stabæk.  Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)

Ingen vinner i hovedkampen i Eliteserien

Stabæk tar i mot Brann til kveldskamp. Et meget åpent oppgjør, der vi tror det fort kan ende med poengdeling!

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Tippetips: Molde innfrir på søndagskupongen
Oddssingel Premier League: Liverpool gjør jobben sin
Oddssingel Premier League: Manchester City tåler presset
Oddssingel Eliteserien: Ingen vinner i hovedkampen i Eliteserien
Oddssingel Eliteserien: Ranheim kan overraske mot Vålerenga
V75 Charlottenlund: V75-søndag med Copenhagen Cup
V64 Göteborg: Fantastisk V64-jackpotomgang på galoppen

For en fotball-søndag vi har foran oss! Søndag spilles siste serierunden i Premier League. Nå skal det avgjøres. Hvem vinner ligaen? Manchester City eller Liverpool? Det ligger an til bli en skikkelig rysare. I tillegg er det full serierunde både i Eliteserien og 1. divisjon her hjemme. Ellers spilles siste serierunden i 2. Bundesliga, hvor tre klubber kjemper om den siste direkte opprykksplassen til 1. Bundesliga. Og det er også nest siste serierunden i La Liga, hvor det fortsatt er spenning både i kampen om den siste Champions League-plassen og hvem som rykker ned.

NB! Onsdag er det ca 68 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Stabæk - Brann U - 3,25 (Spillestopp 19:55)

Klikk her for å levere dette spillet

Stabæk har startet Eliteserien meget bra på eget gress og er ubeseiret. Dessverre er laget svake på bortebane. Tre strake bortetap er nesten utlignet med to seire og en uavgjort på Nadderud. Det har blitt seks nettkjenninger hjemme, mens laget fortsatt ikke har scoret mål etter tre borteopptredener. Etter 1-1 hjemme mot Lillestrøm i serieåpningen, har laget slått Rosenborg 3-1 og Bodø/Glimt 2-0 på eget gress. To fine skalper. Henning Berg sine unge gutter, må bare litt opp i ringene på utebane. Da kan dette faktisk bli riktig brukbart. Siste kamp endte med tap 0-1 borte mot Mjøndalen. Det skal og nevnes tidlig at vi synes Stabæk har fått litt ufortjent lite poeng i år. De har spilt, til tider, ordentlig god fotball. Utifra spillmessig prestasjoner burde ikke Stabæk ligger på 13. plass. 

Luc Kassi er tilbake, og kan være tilbake fra start i kveldens kamp. 

Tre av de siste seks kampene mellom disse lagene, i Eliteserien, har endt med poengdeling (1-3-2). Begge lag trenger sårt poeng. Det er mange som forventer at Brann skal være med i toppen, og derfor er åtte poeng på syv spilte kamper ikke godt nok. Mens Stabæk sliter på bortebane, og trenger å ta poeng på Nadderud. 

Brann ankommer Nadderud et poeng foran hjemmelaget på tabellen. I motsetning til vertene har Brann startet langt under forventet. Laget har i tillegg spilt en ekstra kamp, og åtte poeng av de første 21 mulige er mager kost for Bergensklubben. Borte har det blitt en seier og to tap. Laget tapte 2-3 i Skien for Odd i serieåpningen. Deretter fulgte et nytt tap med 1-2 i Stavanger mot Viking, før det ble seier i tredje forsøk, da Brann returnerte fra Tromsø med en 2-1 seier. Siste kamp var også meget svak. På eget gress ble det et stygt 0-1 tap mot Ranheim. Bergenspublikumet er kravstort, og laget bør snarest snu den negative trenden. Haugen og Barmen er neppe med i kveld. 

Begrunnelse U: Et meget åpent oppgjør venter oss. Begge lag trenger sårt poeng. Nadderud er en meget ekkel bane å komme til, og Stabæk har vist muskler på hjemmebane i år. Brann har tatt tre av ni poeng på bortebane i år. Oddsen fristet egentlig lite på begge lag, og 3,25 på at denne kampen ender i poengdeling er ikke dårlig. Husk også at det har skjedd tre av de siste seks gangene på Nadderud mellom disse lagene. 

Klikk her for å levere dette spillet

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør