Lørdagens tippekupong består av fem kamper fra Premier League og sju kamper fra Championship. Bonuspotten vokser og er på ca 2,5 mill kr. Innleveringsfristen på lørdagskupongen er som vanlig kl 15.55.

Husk å levere din Lotto-kupong før lørdag kl 18.00

1. Aston Villa - Manchester United
Disse to lagene møttes så sent som mandag kveld i tredjerunden i FA-cupen på Old Trafford. Da vant United 1-0, men Aston Villa hang veldig godt med i den kampen.

Aston Villa som har levert solid under Steven Gerrard, men de tapte 1-2 borte mot Brentford i forrige seriekamp andre nyttårsdag. Ligger helt nede på 14. plass på tabellen med 22 poeng, men det er hele 11 poeng ned til Burnley under streken. Variable 4-1-4 på hjemmebane. Midtbaneterrieren John McGinn soner karantene, mens Bertrand Traore er avgårde på Afrikamesterskapet. Nysignerte Lucas Digne pg Philippe Coutinho kan begge få sine debuter.

Manchester United har ikke fått noe spesielt løft under Ralf Ragnick og tapte 0-1 hjemme for Wolverhampton i sin siste seriekamp for 14 dager siden. Ligger på en skuffende 7. plass med 31 poeng på 19 spilte kamper, det er seks poeng opp til West Ham på den viktige 4. plassen. 4-3-2 totalt på bortebane. Luke Shaw og Scott McTominay soner begge karantene for gule kort.

Manchester United har vunnet begge kampene på Villa Park de to foregående sesongene, men Villa kan naturligvis vinne i dag. Vi spiller HUB både på 96-rekkeren og på 432-rekkeren.

2. Burnley - Leicester
Kampen er utsatt og vil således bli trukket på tippekupongen.
Tegnfordeling lørdag morgen 26-26-48. UB.

3. Newcastle - Watford
Newcastle har ikke spilt seriekamp siden romjula, da endte det med 1-1 hjemme mot Manchester United i en kamp Newcastle var nærmest seieren. Ligger nest sist på tabellen med kun 11 poeng på 19 spilte kamper, men har ikke mer enn to poeng opp til Watford på sikker plass. Chris Wood er hentet fra Burnley og kommer til å få sin debut lørdag. Kun en hjemmekamp er vunnet hittil (1-5-4). Callum Wilson er ute med skade, mens Javier Manquillo er ute med karantene.

Watford "sørget" for å få Ole Gunnar Solskjær sparket som United-manager da de slo United 4-1 hjemme 20. november. Den seieren "kostet" åpenbart for Watford også¨, de seks neste seriekampene er alle tapt. Ligger fjerde sist med 13 poeng og har kun to poeng ned til Burnley under streken. Seks av åtte bortekamper er tapt. Imran Louza, Adam Masina og William Troost-Ekong er alle avgårde på Afrikamesterskapet. Peter Etebo, Nicolas Nkoulou og Ismaila Sarr er alle skadet.

Vi gir full tillit til Newcastle. H.

4. Norwich - Everton
Det ser tungt ut for Norwich som ligger helt sist med kun 10 poeng. Gikk på sitt sjette strake tap da det ble 0-2 borte mot West Ham onsdag kveld og Norwich har faktisk ikke scoret ett eneste mål på de seks siste seriekampene. Totalt 1-2-7 hjemme på Carrow Road. Mattias Normann og Billy Gilmour er fortsatt ute med skader.

Rafael Benitez lever farlig som Everton-manager, etter 2-3 tapet hjemme mot Brighton sist. Fikk en opptur med 1-1 borte mot Chelsea nest sist, men ligger på en svært skuffende 15. plass med kun 19 poeng på 18 spilte kamper. Lucas Digne er solgt til Aston Villa, mens Alexander Owibi er avgårde på Afrikamesterskapet. Beskjedne 1-3-5 på bortebane.

Ikke helt utenkelig at Norwich kan få med seg ett poeng. UB.

5. Wolverhampton - Southampton
Wolverhampton innledet sesongen med tre strake ettmålstap, og hadde fortjent poeng i alle de kampene. Har kommet seg opp i ringa etter det og tok en imponende 1-0 seier borte mot Manchester United tredje nyttårsdag. Har avansert til 8. plass med sine 28 poeng og kun serieleder Manchester City har færre baklengsmål enn Wolverhamptons 14. Roman Saiss er avgårde på Afrikamesterskapet, mens Hwang Hee-Chan er skadet.

Southampton med solid 4-1 seier hjemme mot Brentford tirsdag kveld og står med fine 2-4-1 på sine sju siste seriekamper. Har avansert til 11. plass på tabellen og står med 24 poeng på 20 spilte kamper. Kyle Walker-Peters er friskmeldt etter Covid-19, mens Moussa Djenepo er avgårde på Afrikamesterskapet. Mohamed Elyounoussi, Theo Walcott, Tino Livramento og Will Smallbone er alle ute med skader. Moderate 2-3-5 på bortebane.

1-1 i tilsvarende oppgjør de to foregående sesongene. Nå tror vi klart mest på hjemmeseier. H.

6. Cardiff - Blackburn
Kampen er flyttet frem til kl 13.30 og vil derfor bli trukket. Tegnfordeling lørdag morgen 33-28-39. Vi spiller HB på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

7. Derby - Sheffield United
De seks siste kampene på lørdagens tippekupong er alle hentet fra Championship. Derby er som kjent fratrukket hele 21 poeng og hadde vært på 14. plass dersom så ikke hadde vært tilfelle (7-11-7 totalt). Ligger helt sist med 11 poeng og har 11 poeng opp til sikker plass med 21 kamper igjen å spille. Vist flott form i det siste med ti poeng på de fire siste og sterke 5-5-2 på tolv spilte hjemmekamper.

Sheffield United var blant favorittene til direkte opprykk før sesongen tok til, men innledet sesongen svakt. Men har funnet formen nå og står med fire strake seire, senest med sterk 1-0 seier borte mot Fulham. Ligger på 13. plass med 32 poeng, det er fortsatt åtte poeng opp til Huddersfield den siste playoffplassen. Brukbare 5-3-4 på bortebane.

Vi spiller U på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

8. Fulham - Bristol City
Fulham gikk på et litt overraskende 0-1 tap hjemme mot Sheffield United noen dager før julaften i fjor og hadde ikke spilt seriekamp på tre uker, da de smalt til med 7-0 seier borte mot økonomisk kriserammede Reading tirsdag kveld. Det var faktisk andre gang at Fulham vant 7-0 borte denne sesongen, de slo Blackburn med samme sifre tidlig i november. Ligger på andreplass med 48 poeng 24 spilte kamper, kun ett poeng skiller opp til serieleder Bournemouth. Solide 7-3-2 hjemme på Craven Cottage.

Bristol City ligger på 15. plass med 30 poeng og har ni poeng opp til playoff og elleve poeng ned til Peterborough under streken. Etter to strake hjemmetap, innledet Bristol City det nye året med 3-2 seier hjemme mot Millwall andre nyttårsdag. Moderate 4-1-6 på elleve spilte bortekamper.

Fulham blir lørdagskupongens største favoritt. Vi ser ingen grunn til å spekulere. H.

9. Huddersfield - Swansea
Huddersfield med sterk 2-1 seier borte mot Burnley i FA-cupens tredjerunde forrige helg. Også i serien går det bra for Huddersfield som er oppe på 6. plass og siste playoffplass med 40 poeng på 26 spilte kamper. Er i strålende form med ti poeng på de fire siste seriekampene. 0-0 borte mot tredjeplasserte Blackburn for 14 dager siden, 1-0 seier borte mot Nottingham Forest i romjula. Hjemme står Huddersfield med sterke 7-2-3.

Swansea tok seg til playoff forrige sesong, men er langt unna det nivået denne sesongen. Ligger helt nede på 17. plass med 27 poeng og har ikke mer enn åtte poeng ned til Peterborough under streken. Gjør sin første kamp på en måned lørdag og stod med tre strake tap før den ufrivillige coronapausen. Mediokre 3-2-6 på bortebane.

4-1 seier til Huddersfield i tilsvarende kamp forrige sesong. Vi tror på hjemmeseier. H.

10. Middlesbrough - Reading
Med hele 16 poeng på de seks siste seriekampene, har Middlesbrough meldt seg på i kampen om playoff. Ligger på 7. plass med 40 poeng på 26 spilte kamper og har kun ett poeng opp til Huddersfield på sjetteplass. Solide 7-2-4 hjemme på Riverside.

Økonomisk kriserammede Reading røk hele 0-7 hjemme mot Fulham tirsdag kveld og nedrykksstreken nærmer seg ubønnhørlig. Ligger fjerde sist med 22 poeng og har kun tre poeng ned til Peterborough under streken. Sju av elleve bortekamper er tapt, de fire øvrige vunnet. Har en hel bråte med fravær.

Det står 3-1-0 på de fire siste tilsvarende på Riverside. H.

11. Millwall - Nottingham Forest
Millwall med 1-2 tap hjemme mot Crystal Palace i tredje runde i FA-cupen sist helg og kan dermed konsentrere seg fullt om serien heretter. Ligger på 11. plass med 33 poeng på 24 spilte kamper og har kun sju poeng opp til playoff. To seire og to tap på de fire siste seriekampene, brukbare 5-4-2 hjemme på the Den.

Nottingham Forest hadde en skrekkelig innledning på sesongen i Championship, men har hevet seg voldsomt og avansert til 9. plass med 34 poeng. Det er kun seks poeng opp til Huddersfield på playoff. Imponerende 1-0 seier hjemme mot Arsenal i tredje runde i FA-cupen sist søndag. Men har tapt sine to siste seriekamper. Brukbare 5-4-3 på bortebane.

2-2 og 1-1 i tilsvarende kamp på the Den de to foregående sesongene. Vi nøyer oss med HU.

12. Queens Park Rangers - West Bromwich
Stefan Johansens Queens Park Rangers oppe på en flott 5. plass med 41 poeng på 24 spilte kamper. Det er kun sju poeng opp til Fulham på direkte opprykksplass. Tok seg videre til fjerde runde i FA-cupen på bekostning av League One-leder Rotherham forrige helg. Etter to strake hjemmetap i serien, er det nå blitt to strake borteseire. Totalt 6-3-3 hjemme på Loftus Road.

West Bromwich rykket som kjent ned fra Premier League etter forrige sesong, men er i posisjon til å ta seg tilbake på første forsøk. Ligger på 4. plass med 42 poeng på 25 spilte kamper. Det er bortebane som har vært akilleshælen hittil med moderate 4-4-5 på 13 spilte bortekamper.

Vi tror ikke hjemmelaget taper denne. HU.

96-rekker:
1. Aston Villa - Manchester United HUB

2. Burnley - Leicester UB

3. Newcastle - Watford H

4. Norwich - Everton UB

5. Wolverhampton - Southampton H

6. Cardiff - Blackburn HB

7. Derby - Sheffield United U

8. Fulham - Bristol City H

9. Huddersfield - Swansea H

10. Middlesbrough - Reading H

11. Millwall - Nottingham Forest HU

12. Queens Park Rangers - West Bromwich HU

96-rekker:
1. Aston Villa - Manchester United HUB

2. Burnley - Leicester UB

3. Newcastle - Watford H

4. Norwich - Everton UB

5. Wolverhampton - Southampton H

6. Cardiff - Blackburn HUB

7. Derby - Sheffield United HUB

8. Fulham - Bristol City H

9. Huddersfield - Swansea H

10. Middlesbrough - Reading H

11. Millwall - Nottingham Forest HU

12. Queens Park Rangers - West Bromwich HU