Ukens midtukekupong består av to av kvartfinalene i Champions League, finalen i Copa del Rey, en tysk cupkamp, to kamper fra Serie A, alle fire kvartfinalen i Europa League og avsluttes med to danske cupkamper. Seks av kampene spilles onsdag, de seks øvrige spilles torsdag kveld. Bonuspotten er på ca 1,4 mill kr. Innleveringsfristen er onsdag kl 18.25.

Onsdag er det ca 149 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

1. Bayern München - Paris Saint-Germain
Et realt tungvekter-møte i denne kvartfinalen mellom forrige sesongs finalister og der Bayern München tok en fortjent seier. Bayern München med 4-1 seier borte og 2-0 seier hjemme mot Lazio i åttedelsfinalen og i helgen tok de et langt steg mot enda et seriemesterskap i Bundesliga, da de slo RB Leipzig 1-0 borte og har sju poeng ledelse ned til andreplassen når sju serierunder gjenstår. Toppscorer Robert Lewandowski spilte ikke da og er heller ikke med onsdag. Serge Gnabry er også uaktuell i kveld.

Alle trodde at PSG skulle overta serieledelsen hjemme i Ligue 1 i helgen da de tok imot Lille hjemme. Dengang ei, PSG tapte 0-1 og dermed er det tre poeng opp til Lille på tabellen i hjemlig serie. Imponerte med 4-1 seier borte mot Barcelona i første åttedelsfinale og kontrollert inn avansementet i hjemmereturen. Har viktige fravær onsdag. Både Marco Veratti og Allesandro Florenzi har testet positivt for covid-19, mens Leandro Paredes soner karantene.

Bayern München skal ha gode muligheter til å skaffe seg et godt utgangspunkt foran returmøtet i Paris. H.

2. FC Porto - Chelsea
Merk at den første kampen spilles i Sevilla. Det er imponerende hvordan Porto år etter år presterer så godt i Europa. Foran hver eneste sesong selger de unna sine største stjerner, men nye kommer til. Var i kvartfinalen i Champions League også for to år siden, da endte med tap både borte og hjemme mot Liverpool. Imponerte med å slå ut Juventus i åttedelsfinalen denne sesongen. Vant hjemmeoppgjøret med 2-1, tapte returen 1-2, men tok seg videre etter ekstraomganger. Mehdi Taremi og Sergio Oliveira soner begge karantene for Porto.

Thomas Tuchel og Chelsea var ubeseiret foran lørdagens Premier League-kamp hjemme mot West Bromwich. Det endte med et mildt sagt sensasjonelt 2-5 tap. Imponerte i åttedelsfinalen med å først å vinne 1-0 borte mot Atletico Madrid og deretter ha full kontroll i hjemmereturen som de vant 2-0. Chelsea kan stort sett mønstre sitt beste lag.

Chelsea er klar favoritt til å ta seg videre, men ikke gitt at de vinner første kamp. UB.

3. Real Sociedad - Athletic Bilbao
Hengekamp i La Liga der samtlige lag har spilt 29 kamper, bortsett fra disse to.

Real Sociedad på 7. plass med 45 poeng, det er kun ett poeng opp til Real Betis på femteplass, som gir Europa League. Har ikke spilt seriekamp siden de ble knust 1-6 hjemme mot Barcelona for over to uker siden. Lørdag spilte de finale i Copa del Rey for sesongen 2019/20, den finalen vant de 1-0. Finalen ble spilt i Sevilla. Tre strake hjemmeseire i La Liga, før fadesen hjemme mot Barcelona. Asier Illarramendi og David Silva er begge ute med skader

Athletic Bilbao var altså tapende finalist i Copa del Rey lørdag, men de skal også spille finale i Copa del Rey for inneværende sesong. Den finalen neste lørdag i Sevilla mot Barcelona. Ligger på 10. plass i serien med 35 poeng og har forsåvidt lite å spille for. Står med 1-4-1 på de seks siste seriekampene, og er som vanlig klart best hjemme (7-3-4). Kun to seire på bortebane hittil (2-5-7). Bortelaget kan stille skadefritt og har heller ingen karantener.

Hjemmeseier i tilsvarende seriekamp de tre foregående sesongene. H.

4. Jahn Regensburg - Werder Bremen
Kvartfinale i den tyske cupen. Borussia Dortmund, Holstein Kiel og RB Leipzig er allerede klare for semifinale og onsdag skal det avgjøres hvem som blir det fjerde laget.

Jahn Regensburg holder til 2. bundesliga til daglig og tok seg til kvartfinale på bekostning av FC Köln. Hadde hjemmekamp også da og den kampen stod 2-2 etter ekstraomganger, men Regensburg tok seg videre etter straffespark. Ligger femte sist i 2. bundesliga når det gjenstår åtte serierunder og har ikke mer enn fem poeng ned til kvalifiseringsplassen.

Werder Bremen med 2-0 seier hjemme mot Greuther Fürth i åttedelsfinalen. I Bundesliga ligger laget på 13. plass med 30 poeng og har sju poeng ned til FC Köln på kvalifiseringsplassen når sju serierunder gjenstår. Slo ellers ut 2. bundesliga-laget Hannover med 3-0 i den andre runden og har altså slått ut motstand fra samme divisjon som Jahn Regensburg i de to foregående rundene.

Werder Bremen har slått ut bedre lag fra 2. bundesliga i de foregående rundene. UB.

5. Inter - Sassuolo
14 av de 20 lagene i Serie A har spilt 29 kamper, så er det seks lag som har spilt 28.

Inter er blant dem og selv med en kamp mindre spilt enn serietoer Milan, så har Inter åtte poengs ledelse på toppen av Serie A. De står med 9-1-0 på de ti siste seriekampene og knallsterke 11-1-1 hjemme på San Siro. Alessandro Bastoni og Marcelo Brozovic soner begge karantene, mens Arturo Vidal er skadet.

Sassuolo har levert en ny sterk sesong og ligger på 9. plass med 40 poeng. De er på mange måter ferdigspilt, da det er 18 poeng ned til Cagliari under streken og 12 poeng opp til Europa Conference League Play off. Kun en seier på de seks siste seriekampene (1-3-2) og helt greie 6-3-5 på bortebane totalt. Francesco Caputo og Domenico Berardi er begge tunge offensive fravær for Sassuolo.

Inter har stø kurs mot seriemesterskapet, blir store favoritter på midtukekupongen og dette blir en av våre sikre. H.

6. Juventus - Napoli
Det vil seg ikke helt for Andrea Pirlo og Juventus denne sesongen. Sjokktap med 0-1 hjemme mot Benevento nest sist og kun 2-2 borte mot Torino i søndagens byderby. Ligger på 4. plass med 56 poeng, men har hele 12 poeng opp til serieleder Inter med likt antall kamper spilt. Solide 10-2-2 hjemme i Torino. Buffon soner karantene, mens Leonardo Bonucci er skadet.

Napoli er faktisk a poeng med Juventus på sin 5. plass og således er onsdagens kamp meget viktig i kampen om topp fire. 16 poeng på de seks siste seriekampene, og 4-3 seieren hjemme over Crotone lørdag var Napolis fjerde strake seire. Sterke borteseier mot AC Milan (1-0) og Roma (2-0) tredje sist og nest sist, men har ikke bedre enn 8-1-5 på bortebane totalt. Napoli kan mer eller mindre stille med sitt beste lag.

Juventus er store favoritter, men formsterke Napoli er slett ikke sjanseløse. Vi spiller H på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

7. Ajax - Roma
De seks siste kampene på ukens midtukekupong spilles alle torsdag og kampene 7 til 10 er første kvartfinale i Europa League.

Ajax måtte nøye seg med 3. plass gruppespillet i Champions League og dermed ble det sluttspill i Europa League. Tok seg veldig greit av den franske serielederen Lille i 16-delsfinalen der det ble 2-1 seier både borte og hjemme. I åttedelsfinalen ble det lett match mot sveitsiske Young Boys med 3-0 seier hjemme og 2-0 seier borte. I den hjemlig nederlandske serien har Ajax stø kurs mot enda ett seriegull med 11 poeng ned til PSV på 2. plass og en kamp mindre spilt i tillegg. Daley Blind er skadet, mens Sebastian Haller ikke er spilleberettiget i Europa League.

Roma ble gruppevinner i høstens gruppespill i Europa League og vant både borte og hjemme mot portugisiske Braga i 16-delsfinalen. Det ble samme oppskrift i åttedelsfinalen med 3-0 seier hjemme og 2-1 seier borte mot Shaktar Donetsk. Det går tyngre i hjemlig Serie A der kun to av de sju siste seriekampene er vunnet (2-2-3) og Roma er falt ned til 7. plass der. Henrikh Mkhitaryan, Chris Smalling og Nicolo Zaniolo er skadet, mens Rick Karsdorp soner karantene.

Ajax skal ha svært gode vinnersjanser hjemme i Amsterdam og blir en av våre sikre på midtukekupongen. H.

8. Arsenal - Slavia Praha
Arsenal var nest best i det meste i lørdagens hjemmekamp mot Liverpool i Premier League og tapte 0-3. Er på det nærmeste avhengt i PL og kan konsentrere seg ett hundre prosent om Europa League. Vant alle kampene i høstens gruppespill, men fikk kamp av Benfica i 16-delsfinalen med 1-1 borte og sent seiersmål i returkampen. 3-1 seier borte mot Olympiakos i den første åttedelsfinalen, men tapte 0-1 i returkampen hjemme på Emirates. David Luiz og Kieran Tierney er skadet, mens Bukayo Sako er usikker.

Tsjekkiske Slavia Praha tok seg greit videre sammen med tyske Bayer Leverkusen fra gruppespillet i fjor høst og overrasket med å slå ut Leicester i 16-delsfinalen til tross for at første kamp hjemme i Praha endte 0-0. Vant 2-0 i returkampen på King Power Stadium. Imponerte også i åttedelsfinalen. 1-1 i første kamp hjemme mot Rangers, men vant 2-0 på Ibrox i returkampen. Ondrej Kudela soner karantene.

Det er ingen walkover for Arsenal dette, gitt at Slavia Praha har vunnet borte mot både Leicester og Rangers i de to foregående rundene. Vi spiller HUB både på 96-rekkeren og på 432-rekkeren.

9. Dinamo Zagreb - Villarreal
Dinamo Zagreb gikk ubeseiret gjennom gruppespillet (4-2-0) og var heldige med trekningen i 16-delsfinalen. Russiske Krasnodar ble slått både borte og hjemme. Dermed ventet Tottenham i åttedelsfinalen. Tapte 0-2 i første kamp på Tottenham Hotspur Stadium, men slo tilbake hjemme og vant 2-0 etter ordinær tid. Dermed ble det ekstraomganger som Dinamo gikk seirende ut av.

Spanske Villarreal vant sin gruppe i høst uten å tape. Imponerte med 2-0 seier borte og 2-1 seier i returkampen hjemme i 16-delsfinalen mot RB Salzburg og tok seg komfortabelt av Dynamo Kiev i åttedelsfinalen med 2-0 seier både borte og hjemme.

Dinamo Zagreb er ingen enkel motstander og kan helt klart vinne den første kampen i Zagreb. Vi spiller HU på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

10. Granada - Manchester United
Spanske Granada overrasket med en sterk 7. plass i La Liga forrige sesong og kvalifiserte seg dermed til Europa League denne sesongen. Endte med 3-2-1 i sin gruppe i fjor høst og tok seg videre sammen med gruppevinner PSV Eindhoven. Måtte opp mot Napoli i 16-delsfinalen, men viste sin hjemmestyrke da og vant første kamp hjemme med 2-0. Borte ble det 1-2 tap og dermed avansement til åttedelsfinalen, der de som kjent møtte Molde. Vant ogsåda hjemmekampen med 2-0 og tapte også da "bortekampen" med 1-2. Solide 8-3-4 på hjemmebane i La Liga. Hjemmelaget sliter med litt skader.

Manchester United er uansett store favoritter til å ta seg videre. Smalt til med 4-0 seier borte i første 16-delsfinale mot Real Sociedad og kontrollerte inn 0-0 i returoppgjøret hjemme på Old Trafford. 1-1 hjemme og 1-0 seier borte mot AC Milan i åttedelsfinalen. Har vært variable i prestasjonene den siste tiden, men har som kjent vært knallsterke på bortebane i lang tid. Anthony Martial kan være ute for resten av sesongen, mens Eric Bailly har testet positivt for Covid-19.

Granada er nok i stand til å skape trøbbel for Manchester United på hjemmebane, men vi tror ikke United taper. UB.

11. FC Midtjylland - Sønderjyske
Semifinale i den danske cupen og her skal det spilles hjemme/borte. Dette er første kamp.

FC Midtjylland overtok serieledelsen i den danske Superligaen da de vant toppkampen hjemme mot Brøndby med 1-0 mandag. FC Midtjylland vant cupen i 2019, men forsvant ut allerede i 3. runde forrige sesong. Står med meget solide 9-1-2 på hjemmebane, men tapte faktisk begge kampene mot Sønderjyske i grunnserien. Det kan være at trener Brian Priske rokerer litt på sitt lag, men har en bred tropp å velge fra.

Sønderjyske hang lenge godt med i kampen om å ende topp seks, men måtte ta til takke med "nedrykksserien". Innledet denne med 2-3 tap borte mot Aalborg mandag. Sønderjyske tok et bejublet cupgull forrige sesong etter å ha slått Aalborg 2-0 i finalen. Trener Glen Riddersholm kan velge fra en helt skadefri tropp.

FC Midtjylland må uansett finne seg i et klart favorittstempel i dette første semifinaleoppgjøret. H.

12. AGF Aarhus - Randers
AGF Aarhus var tapende finalist mot FC København i 2016, og røk i semifinalen forrige sesong med 2-3 tap mot Aalborg. Endte på 3.plass i grunnserien og innledet mesterskapsserien med et litt skuffende 0-2 tap borte mot Nordsjælland. Solide 7-1-3 på hjemmebane i superligaen.

Randrs endte på 5. plass i grunnserien og innledet mesterskapsserien med 1-2 tap borte mot FC København. Det er første gang siden 2011 at Randers har tatt seg til semifinale i den danske cupen, da ble det tap mot FC Nordsjælland. Står med 5-3-4 på bortebane i superligaen.

Det endte 1-1 i tilsvarende serieoppgjør i Aarhus så sent som 15 mars. AGF er naturlige favoritter på hjemmebane, og vi tror ikke de taper først kamp. HU.

96-rekker:
1. Bayern München - Paris Saint-Germain H

2. FC Porto - Chelsea UB

3. Real Sociedad - Athletic Bilbao H

4. Jahn Regensburg - Werder Bremen UB

5. Inter - Sassuolo H

6. Juventus - Napoli H

7. Ajax - Roma H

8. Arsenal - Slavia Praha HUB

9. Dinamo Zagreb - Villarreal HU

10. Granada - Manchester United UB

11. FC Midtjylland - Sønderjyske H

12. AGF Aarhus - Randers HU

432-rekker:
1. Bayern München - Paris Saint-Germain H

2. FC Porto - Chelsea UB

3. Real Sociedad - Athletic Bilbao H

4. Jahn Regensburg - Werder Bremen UB

5. Inter - Sassuolo HUB

6. Juventus - Napoli H

7. Ajax - Roma H

8. Arsenal - Slavia Praha HUB

9. Dinamo Zagreb - Villarreal HUB

10. Granada - Manchester United UB

11. FC Midtjylland - Sønderjyske H

12. AGF Aarhus - Randers HU