Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Manchester City jakter mer cupsuksess
Oddssingel FA-cup:
Newcastle til knallodds på hjemmebane
Oddsdobbel FA-cup:
Hjemmedobbel til drøye tre i odds
Oddssingel Bundesliga:
Leverkusen slår svekket Wolfsburg
V75 Leangen:
Nettavisen jakter ny V75-suksess
Live
: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Lørdagens langoddsprogram byr blant annet på en rekke kamper fra fjerde runde i FA-cupen i England. Men i både Italia, Spania, Tyskland og Frankrike spilles det seriefotball og det er et rikholdig og innholdsrikt program. På hockeyfronten spilles det full serierunde i SHL i Sverige. Det er masse vintesport på menyen. I Kitzbühel er det slalåm for gutta, og det skiskyting i Anterselva og verdenscup langrenn i Ulricehamn i Sverige.

NB! Husk å spille Lotto. Ca 14 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

Millwall - Everton H 3,95 (spillestopp kl 18.25)

Etter en eventyrlig halvdel forrige sesong endte Millwall på 8. plass. Hadde sterke 12-7-4 hjemme på the Den da. Har ikke vært i nærheten av samme poengfangst denne sesongen. Etter 28 serierunder ligger laget på 19. plass i Championship med 29 poeng og har kun seks poeng ned til Reading under streken. Men har levert bra hjemme denne sesongen også og 6-4-4 er ikke så verst. Divisjonskollega Hull ble eliminert i 3. runde (2-1 hjemme). Tom Bradshaw, Tom Elliott, Ben Amos og Conor McLaughlin er alle skadd, mens midtbanespillerne Ben Marshall og Ben Thompson begge er cup-tied.

Everton fortsetter å underprestere i Premier League og røk på et nytt bortetap forrige helg da det ble 1-2 mot Southampton. Ligger på en skuffende 11. plass og er ikke i nærheten av å kjempe om Europa League-billett. Svake 2-3-6 på bortebane og Everton sliter på bortebane. Fryktelige 3-6-10 i fjorårssesongen. Sleit seg til 2-1 seier hjemme mot League Two-laget Lincoln i 3. runde. Phil Jagielka er eneste fravær for gjestene.

Millwall kan være kapable til å ta ut Everton. 3,95 på hjemmeseier er uansett overodds og må testes som det mest spennende outsiderspillet i lørdagens FA-cup runde i England.

Klikk her for å levere spillet