*Nettavisen* Sportspill.

Inter forlenger Romas nedtur

Foto: Reuters/Scanpix

Dagens andre oddstips hentes fra Serie-A, der serieleder Inter reiser til Roma.

25.09.10 12:14

Vi startet dagen med en engelsk dobbel, men langoddsen har enda mer å by på. Kveldens andre spill blir Inter borte mot Roma.

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Les også lørdag:
Tippetips: Bonuspott og fem mill ekstra i potten
V75 Färjestad: Håkon tror voldsomt på en norsk hest
V75 Färjestad: Slik er du med i kampen om 60 milloner kroner
Premier League: Full oversikt over skader og karantener
Tippeligaen: Status over skader og karantener
Hva mener leserne?: Lesernes oddstips

Roma - Inter
Roma har lidd under skadefraværet til flere faste brikker, og sesonginnledningen har vært bortimot katastrofal. På hjemmebane har man spilt 0-0 mot Cesena og 2-2 mot Bologna, gode lag for all del, men langtfra de beste bortelagene i denne serien. To bortekamper tapt, 1-5 mot Cagliari og 1-2 mot Brescia nå sist, som vi klarte å tipse om. I dag kommer trolig Totti og De Rossi tilbake, muligens også John Arne Riise også. Førstekeeper Sergio, og Mexes, er fortsatt ute. Lobont vokter målet i dag.

Inter er favoritt til seriemesterskapet, og med Rafael Benitez bak rattet har de staket ut kursen og satt full fart mot målet. 3-1-0 og målforskjell 8-2 på de fire første holder til en foreløpig tabelltopp som Inter meget vel kan inneha resten av sesongen. 0-0 mot Bologna og 2-1 mot Palermo er borteresultatene så langt. På topp er Eto'o i storform, og nå har Milito også begynt å score. Det ser ut som Zanetti står over dagens kamp, og i forsvaret er Samuel ute med skade.

De fem siste oppgjørene på Stadio Olimpico har endt 2-1, 0-4, 1-4, 6-2 og 0-1.

Taper Roma denne også er krisen et faktum, og det er nettopp det vi tror skjer. Inter er ganske enkelt et veldig godt fotballag, Italias og muligens verdens beste, og Roma skal være meget skjerpet for å hamle opp med dem. Roma per i dag er ikke i form, og selv om noen sentrale spillere returnerer til denne, øker også utfordringen drastisk når bortelaget heter FC Internazionale. 2,10 i odds for borteseieren er helt ok, og vi spiller den som single for 100 kroner. Spillefristen er klokken 20.40.

101. Roma - Inter 2,95 2,75 2,10

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.