*Nettavisen* Sportspill.

Inter har elendig statistikk hjemme mot Roma

Soccer Football - Champions League - Group F - SK Slavia Prague v Inter Milan - Eden Arena, Prague, Czech Republic - November 27, 2019 Inter Milan coach Antonio Conte REUTERS/David W Cerny

Antonio Conte har gjort en bra trenerjobb i Inter og sendt laget til topps i Serie A. Foto: David W Cerny (Reuters)

Sist helg overtok Inter tabelltoppen i Serie A. I kveld er det toppkamp hjemme mot Roma, men Inter har kun to seire på de ti siste tilsvarende på San Siro.

06.12.19 09:59

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddstips: Fotball, ishockey og håndball. Sjekk våre analyser
Oddssingel håndball-VM: Norge får kamp av Nederland
Oddssingel Serie A: Inter har elendig statistikk hjemme mot Roma
V65 Romme: Lennartssons 3-åring får tilliten
V65 Jarlsberg: V65-bankeren er best i begge ender
Håndball-VM kvinner: Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Fredagens langoddsprogram innledes med flere helt avgjørende kamper i gruppespillet i håndball-VM, deriblant Norges kamp mot Nederland. Ellers byr fredagen på toppkamp i Serie A mellom Inter og Roma, det er kamp i La Liga, i Ligue 1 og engelsk Championship. I tillegg er det kamper i dansk Superliga, tysk 1 og 2. bundesliga og natt til lørdag spilles det fem kamper i NHL.

Fredag er det ca 232 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Inter - Roma U 3,45 (spillestopp kl 20.40)

Toppoppgjør i Serie A. Ettersom Juventus overraskende nok måtte nøye seg med 2-2 hjemme mot Sassuolo forrige søndag, overtok Inter serieledelsen da tok tre poeng hjemme mot Spal. Inter med 37 poeng etter rekken 12-1-1. Det er faktisk hjemme på San Siro laget har avgitt poeng (5-1-1). Har dog ikke vært veldig overbevisende i de siste hjemmekampene. 2-2 mot Parma tredje sist, mens det er blitt 2-1 seire mot svakt plasserte Verona og Spal i de to siste hjemmekampene. Antonio Conte må fortsatt klare seg uten Alexis Sanchez, og midtbanespillerne Stefano Sensi (startet seks seriekamper) og Nicolo Barella (ti seriekamper fra start. I tillegg er midtbanespilleren Roberto Gagliardini ny på skadelisten. Men spissparet Romelu Lukaku og Lautaro Maritnez er intak. Duoen har stått for 18 av Inters 31 seriemål denne sesongen.

Roma har bra kontakt

Roma henger bra med og ligger på 5. plass med 28 poeng. Gikk på en smell i nest siste bortekamp mot Parma (0-2), men har ellers solide 4-2-0 på de seks øvrige bortekampene og etter overbevisende 3-0 seier hjemme mot Brescia nest sist, ble det en komfortabel 3-1 seier borte mot Verona forrige søndag. Justin Kluivert er ny skadelisten siden Verona-kampen (scoret forøvrig ett av målene i den kampen), og eller mangler Javier Pastore, Fazio og Bryan Cristante.

Verd å merke seg er at de står 2-4-4 på de ti siste tilsvarende og at det har endt 1-1 i de to foregående sesongene. Inter har ikke imponert voldsomt i det siste og 1,80 på hjemmeseier synes veldig snaut. Uavgjortoddsen på 3,45 frister klart mer og blir vårt utvalgte spill i kveldens toppkamp i Serie A.

Klikk her for å levere dette tipset

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag