Fotball-EM ruller videre og etter at Frankrike, Tyskland, Ungarn og Portugal gjorde sine første gruppespillkamper tirsdag har samtlige 24 lag unnagjort sin første EM-kamp. Det har vært litt ymse fra de største favorittene hittil, men både Italia og Belgia imponerte i sine åpningskamper.

Onsdag er det ca 251 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Italia - Sveits pause/fulltid U/H 4,20 (spillestopp kl 21.00)
Tre kamper står på menyen onsdag og sist ut av disse er Italia - Sveits med avspark kl 21.00 på Stadio Olimpico i Roma. Italia var kanskje det laget som imponerte mest i åpningsrunden fredag. Et opphauset Tyrkia ble regelrett feid av banen og italia vant meget overbevisende 3-0. Italia står faktisk nå med 28 landskamper på rad uten tap, men det skal tillegges at motstanden har vært moderat i mange av disse landskampene.

Klikk her for å levere dette tipset

Italia - Belgia i eventuell kvartfinale

Italia var ikke nevnt blant de største favorittene på forhånd. Dersom de vinner gruppe A (som er sannsynlig) skal de opp mot toeren i gruppe C i åttedelsfinalen og det blir trolig Østerrike eller Ukraina, en klart overkommelig oppgave for Italia. Men i en eventuell kvartfinale tyder alt på at det blir Belgia som motstander, så det er fortsatt lang vei til en eventuell finale.

Mancini med samme startellever?

Roberto Mancini velger trolig å starte med samme ellever i kveldens kamp som i åpningskampen mot Tyrkia: Donnarmma; Florenzi, Chiellini, Bonucci, Spinnazola; Locatelli, Jorginho, Barella; Insigne, Immobile, Berardi.

Sveits var det beste laget i sin åpningskamp mot Wales og tok da også en fortjent ledelse ved spissen Embolo tidlig i andre omgang. Men mot spillets gang utlignet Kiefer Moore for Wales kvarteret før slutt. Alt tyder på at siste gruppespillskamp mot Tyrkia blir helt avgjørende for Sveits i kampen om å gå videre til åttedelsfinale. Trolig må de vinne den kampen.

Italia er med rette store favoritter i kveldens kamp og de har også fordelen av hjemmebane. 1,58 på Italia-seier er dog ikke veldig spennende, så må vi lete etter litt mer spennende objekter på kveldens kamp.

Åtte av de 12 kampene i den første gruppespillrunden stod uavgjort til pause, deriblant Italias kamp mot Tyrkia og Sveits kamp mot Wales. 4,20 i odds på at kveldens kamp mellom Italia og Sveits står uavgjort til pause og at Italia avgjør i 2. omgang, frister langt mer enn kjipe 1,58 på ren hjemmeseier og blir vårt utvalgte spill på Stadio Olimpico.

Klikk her for å levere dette tipset