Gå til sidens hovedinnhold

Italia holder nullen mot Østerrike

Italia slipper ikke inn mål. Lørdag tror vi de holder nullen for tolvte gang på rad og vinner mot Østerrike. Da vil de samtidig bryte en rekord som har stått siden 1939.

Roberto Mancinis menn tangerte den italienske landslagsrekorden på 30 kamper på rad uten tap, da de slo Wales 1-0 i den siste gruppespill-kampen søndag. Vittorio Pozzo var landslagssjefen som ledet Italia i 30 kamper uten tap mellom oktober 1935 og juli 1939. I den perioden vant de to verdensmesterskap og tok gull i OL i 1936.

Lørdag er det Supertrekning i Lotto. Lever kupongen her!

Mancini påpeker at laget hans er langt fra å oppnå de samme bragdene som Pozzos mannskap. - Pozzo vant flere trofeer, så vi ligger fortsatt langt bak det nivået, sa Mancini, ifølge Goal.com.

Men Italia er en outsider til å vinne årets mesterskap.

Vi tror de slår et østerriksk lag lørdag som ikke har imponert i EM.

Italia - Østerrike (Kampvinner og begge lag scorer) Italia og Nei - 2.15 (spillestopp lørdag kl. 20.59. Kampen vises på TV2)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Italia var det mest imponerende laget i gruppespillet, og de setter en ny landslagsrekord med seier mot Østerrike i åttendedelsfinalen. Da har de spilt 31 kamper på rad uten tap. Det i seg selv burde være motivasjon i massevis for de italienske spillerne.

Lørdag er det Supertrekning i Lotto. Lever kupongen her!

Italienerne har også statistikken på sin side. De står uten tap i de 13 siste kampene mot nabolandet, hvorav ti av kampene er vunnet. Italia har ikke tapt mot Østerrike siden desember 1960. Det er altså 61 år siden.

To tap under Mancini

Italia har kun tapt to kamper etter at Roberto Mancini ble landslagssjef. Det siste laget som slo dem var Portugal i Nations League i september 2018. Dersom det går som vi tror, vil Italia møte vinneren av kampen mellom regjerende europamester Portugal eller Belgia, som topper FIFA-rankingen, i kvartfinalen.Italia er i kjempeform. De har vunnet elleve kamper på rad før åttendelsfinalen mot Østerrike, og i samtlige elleve kamper har de unngått baklengs.

Her finner du hele helgens oddsprogram

Østerrike får en svært vanskelig oppgave lørdag. Alpenasjonen har gått målløse av banen i tre av de fem siste kampene, og vi tror heller ikke at østerrikerne klarer å score på Italia på Wembley.

Nitriste 1.45 i odds på Italia-seier frister ikke, men det er gode argumenter for å sette pengene på Italia-seier og at de samtidig holder nullen. Et slikt scenario gir 2,15 i odds. Det er spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset