Crystal Palace er et lag Klopp har hatt et godt tak på, særlig på bortebane. Forrige sesong vant Liverpool 7-0 på Selhurst Park.

Det var den tyske managerens sjette borteseier på rad mot Crystal Palace. Klopp har vunnet samtlige bortekamper han har ledet mot the Eagles, noe som er en rekord i Premier League.

Det er nemlig ingen managere som har spilt like mange bortekamper mot én og samme motstander i Premier League uten å tape poeng. Liverpool og Klopp tar en ny seuer søndag.

Crystal Palace - Liverpool

Odds: Liverpool vinner og det scores over 2,5 mål i kampen - 2,40

Kampstart søndag 23. januar klokken 15.00

Spillestopp kl 14.59 Live odds etter kampstart

Selhurst Park

Kampen vises på TV2 Sport Premium 1

Vi tror at Liverpool vinner kampen og at det scores over 2,5 mål Det spiller du på her til 2,40 i odds

Liverpool slo Arsenal 2-0 torsdag og sikret seg en plass i ligacupfinalen. Merseyside-laget har vist de siste tre ukene at de også kan oppnå gode resultater, selv om de er uten Naby Keita, Sadio Mane og Mohamed Salah.

Klopps menn har tre seire og én uavgjort etter at Mané, Keita og Salah dro til Afrikamesterskapet.

Prøvd digitale Flax-lodd? Her kan man skrape frem 1 million kroner!

Diogo Jota, Roberto Firmino og Takumi Minamino har virkelig trådt frem denne måneden. De har scoret fire mål på de fire kampene i denne perioden, og vi føler oss sikre på at de også vil score mot et rufsete Crystal Palace-forsvar.

Palace mangler stjernespiss

Jurgen Klopps mannskap har vunnet ti av de sist elleve ligakampene mot lag som startet serierunden på nedre halvdel av tabellen. De har kun tapt ppoeng mot Brentford. Den kampen endte 3-3 - i London.

Akkurat i hovedstaden har Liverpool hatt problemer i ligaen. De har spilt fire ligakamper på rad uten i London, men vi tror de bryter den rekken søndag.

Jordan Ayew er tilgjengelig igjen for Patrick Vieira etter at Ghana røk ut av Afrikamesterskapet.

Onsdag er det ca. 87 millioner i Viking Lotto-potten. Legg din kupong her!

Wilfried Zaha og Cheikhou Kouyate er fortsatt i Kamerun og spiller i Afrikamesterskapet, mens James McArthur og James Tomkins er ute med skader. Særlig Zaha vil bli savnet hos London-klubben.

Liverpool håper ifølge BBC at Alex Oxlade-Chamberlain er tilbake til kampen på Selhurst Park. Joel Matip ble tatt av banen etter 45 minutter mot Arseanl torsdag, og det er usikkert om han spiller søndagens kamp.

Målrike kamper

The Eagles har vist bedre takter offensivt denne sesongen. Laget fra Sør-London har scoret 30 mål, men de har til tider vært shaky bakover på banen, og det viser også statistikken. De har kun holdt nullen i én av de siste elleve kampene i alle turneringer.

Palace har en forferdelig statistikk mot Liverpool. De har tapt de ni siste ligakampene mot laget fra Anfield. Målforskjellen er 27-5. Det gir et snitt på over 3,5 mål per kamp.

I seks av de ni siste ligakampene mellom Liverpool og Crystal Palace har det vært scoret over 2,5 mål, og vi tror på en målrik match søndag.

Vi tror at Liverpool vinner kampen og at det scores over 2,5 mål Det spiller du på her til 2,40 i odds