Jerv og Sandefjord er begge lag som av og til slår til med knallsterke kamper. Men de er også ustabile og da rakner det fort. Dermed kan det fort bli en noe hawaiipreget kamp her, og vi har tro på en underholdende kamp med en del mål.

Jerv - Sandefjord
Over 3.5 mål @ 2.80
Spillestopp: Lørdag 16. juli kl. 15.59.

Trykk her for å levere dette tipset

Kampen kan du se på Tv2 Play, Eurosport Norge, Eurosport Player og Discovery+

Jerv har kommet seg igjen etter en bølgedal
Etter den fine starten på sesongen hvor de klarte å holde seg unna nedrykksplassene fikk Jerv seg en skikkelig nedtur med fem strake tap. Dermed havnet de nede under streken, og kanskje var det akkurat det som fikk de til å finne litt form igjen. For i de tre siste kampene har de spilt ganske så bra fotball, og etter seieren 1-0 over Haugesund på hjemmebane har de spilt to riktig fine fotballkamper borte mot Molde (1-1) og Rosenborg (2-3). Med fire poeng på de tre siste har de iallfall ikke tapt særlig terreng til lagene over, og selv om de fortsatt ligger under streken med elleve poeng har de bare poenget opp til Tromsø på kvalik og to poeng opp til Haugesund over streken. De har vært klart best her på eget gress i Grimstad, hvor de har hentet ti av sine elleve poeng på de sju kampene de har spilt på eget gress. Fernandes er eneste fravær.

Lørdag er det ca. 14 millioner i Lotto-potten. Legg din kupong her!

Sandefjord trives på bortebane
Sandefjord tok ledelsen 1-0 mot Aalesund sist, men de klarte ikke å holde ledelsen og kampen endte til slutt 2-2. Nest sist ble det en hawaiikamp borte mot Sarpsborg 08, hvor de kjempet bra mot Sarpsborgs ti spillere selv om det likevel endte med null poeng og tap 3-4. Dermed er raden ganske svak med 2-2-4 siste åtte, men de holder seg fortsatt over vannet med 14 poeng, poenget over Tromsø på kvalik. Her på bortebane er de blant de aller beste lagene i Eliteserien, hvor de har hentet hele tolv av sine 14 poeng. Moen Foss og Mørk er langtidsskadet, mens Ordagic og Ayer Boya er usikre.

Har du lyst til å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Denne kampen er på papiret meget jevn, og kan egentlig ende med hva som helst. Men en ting som går igjen er at hvis det først rakner (eller klaffer) for noen av disse lagene, så hagler det gjerne inn mål. Ser man for eksempel på Jerv sine hjemmekamper så er de veldig enten-eller. Noen ganger er de ganske tighte og målfattige, men hvis de først havner under så blir det gjerne stygt som f.eks 1-5 og 0-5 mot Tromsø og Sarpsborg 08 tredje og fjerde sist. Mens Sandefjord har det med å plutselig overraske veldig på bortebane hvor de blant annet har slått Strømsgodset hele 5-0 og Haugesund 3-1. Sist bortekamp tapte de 3-4 mot Sarpsborg 08, og det viser at de sjeldent legger seg helt bakpå. Totalt sett gjør dette at sjansen for over 3.5 mål i kampen absolutt er til stede, og når vi får fristende 2.80 i odds må vi til lukene.

Jerv - Sandefjord
Over 3.5 mål @ 2.80
Spillestopp: Lørdag 16. juli kl. 15.59.

Trykk her for å levere dette tipset