Gå til sidens hovedinnhold

Jesus er tilbake

Sevilla har hatt en svært skuffende sesong, men nå returnerer Jesus Navas. Sjekk dagens oddstips

Søndagens langoddsprogram består av spansk fotball, to kamper fra Premier League, Tour de Ski og hockey fra Norge, Sverige og NHL. Vi retter søkelyset mot Spania i dette oddstipset.

Det har vært en svært trøblete sesong for Sevilla så langt. Skader på sentrale spillere er en viktig årsak til dette, men selv på hjemmebane har spanjolene sviktet. Søndag er endelig profil og landslagsspiller Jesus Navas tilbake etter langt skadefravær. Det skal være en voldsom styrke for hjemmelaget som tross alt viste bedring før juleferien.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Holdt lenge stand borte mot Real Madrid i sin siste seriekamp, men et sent mål av Angel Di Maria gjorde at Madrid-laget vant 1-0. Sist i Copa Del Rey hjemme mot Malaga lå Sevilla under to ganger, men vant tilslutt 5-3.

Luis Fabiano figurerer ikke i startoppstillingen til Sevilla i kveld (i følge Marca), men et spisspar bestående av Frederic Kanoute og Alvaro Negredo høres jo ikke direkte dårlig ut. Hjemme har altså ikke Sevilla bedre 3-2-3 og tapene har kommet i de tre siste hjemmekampene mot moderat motstand.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Bortelaget Osasuna har tatt to fattige poeng på åtte bortekamper, og er som alltid best hjemme i Pamplona. Gjorde riktignok en fin figur i siste bortekamp mot Valencia og kapret ett poeng etter å å ha lagt under 1-3. Viktige Walter Pandiani er blant de som må unnværes søndag.

Det står 3-1-0 i favør Sevilla i de fire siste innbyrdes og vi tror at comebacket til Jesus Navas inspirerer lagkameratene til å få sving på spillet på hjemmebane igjen mot en svært bortesvak motstander. Norsk Tipping er ikke veldig raus med oddsen, men 1,55 får gå på en dag med få holdepunkter.

Nå kan du tippe på iPhone

Vi kombinerer med Valencia-seier hjemme mot Espanyol. Hjemmelaget rotet riktignok bort en 3-1 ledelse i siste hjemmekamp mot Osasuna, men har stort sett levert brukbart hjemme (4-3-1). Har et svært godt tak på kveldens motstander og har vunnet fire av de fem siste tilsvarende. Soldado og Navarro soner karantene for hjemmelaget, men en angrepsrekke bestående av Joaquin, Mata, Vicente og Aduriz bør være i stand til å finne nettmaskene.

Espanyol har tatt sju av åtte mulige seire hjemme, men borte er fem av åtte kamper tapt. Victor Ruiz soner karantene. 1,50 for H i Valencia er heller ikke noe å hoppe i taket av, men vi kombinerer altså Valencia med Sevilla.

Spilleforslag (totalodds er 2,33 og vår innsats er kr 100):
Kamp 43 Sevilla - Osasuna 1,55 3,25 4,50
Kamp 45 Valencia - Espanyol 1,50 3,30 4,85
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Andre vurderinger søndag:
- Vi var svært lenge inne på å foreslå et singelspill på Wigan som har vunnet de fire siste tilsvarende mot Newcastle. Men karantene på svært viktige Charles N'Zogbia (kanskje Wigans beste spiller) gjør at vi dropper denne. Merk at superspiss Andy Carrol er skadet for bortelaget Newcastle. 2,35 på H er interessant.
- Barcelona kan spilles med handicap 0-2, selv om forsvarsklippene Puyol og Pique begge må unnværes. Men 1,55 på tremålsseier eller mer til verdens beste fotballag er i snaueste laget.
- Malaga er kraftig forsterket i julepausen etter å ha hentet blant annet Martin Demicheles fra Bayern München og Baptista fra Roma. Har en brukbar statistikk borte mot Sporting Gijon, men i følge sportsavisen Marca er det ingen av nykommerne som starter i kveld.
- Godtgående Frölunda skal normalt ha en bra sjanse hjemme mot Södertälje i den svenske eliteserien i ishockey.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken