Kroatia - Danmark

Odds: Vinnermargin nøyaktig 1 mål

Kampstart torsdag 22. september kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Maksimir Stadion - Zagreb

Kampen vises på TV2 Sport Premium og TV2 Play

Vi tror det blir en vinnermargin på nøyaktig 1 mål. Det spillet leverer du her

Det er tid for landslagsfotball igjen, og torsdag kveld tar Kroatia i mot Danmark til en viktig kamp i Nations League A gruppe 1.

Nations League er delt inn i fire A-grupper, og de fire vinnerne kvalifiserer seg til finalespillet som avholdes 14. til 18. juni 2023. Semifinalene går 14. og 15. juni, mens bronsefinalen og finalen spilles 18. juni.

Det er fortsatt ikke bestemt hvor disse kampene skal gå.

Overraskende nok er det Danmark som leder gruppe 1 etter de fire kampene som ble spilt i juni. De har startet strålende, og står med tre seiere og et tap. De fikk en flying start med knallsterke 2-1 borte mot Frankrike, før også Østerrike ble beseiret 2-1 på bortebane.

De to hjemmekampene endte med et tap og en seier. Først kom torsdagens motstander Kroatia på besøk, og bortelaget stakk av med alle tre poengene når Mario Pasalic pirket ballen over streken etter 69 minutter.

Litt tilfeldig var det, men scoringen ble kampens eneste, og Danmark tapte hjemme for første gang siden Belgia vant i Parken 5. september 2020. I den neste kampen reiste danskene seg, og Østerrike måtte ta sommerferie med 0-2 i kofferten.

De to neste kampene vil avgjøre om Danmark går til finalespillet, og det kunne nesten ikke vært vanskeligere. Først Kroatia borte, før regjerende verdensmester Frankrike kommer på besøk i Parken.

Det er ca. 267 millioner kroner i eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

God start også for Kroatia

Kroatia er også med i kampen om førsteplassen i gruppen, og plass i finalespillet neste år.

De fikk seg en skikkelig på nesen i det første oppgjøret, når Østerrike kom på besøk til Stadion Gradski Vrt i Osijek. Marko Arnautovic åpnet ballet med et velplassert skudd fra 16 meter etter 41 minutters spill.

Michael Gregoritch økte til 2-0 etter 54 minutter når han styrte et innlegg sikkert i mål. Så dunket Marcel Sabitzer inn et langskudd etter 57 minutter og man kunne høre høylydt piping fra hjemmefansen. Det kroatiske laget hadde ingenting å komme med, og det endte 3-0 til Østerrike.

Ny tøff hjemmekamp ventet i det neste oppgjøret når Frankrike kom på besøk til Gradski Stadion Poljud i Split denne gangen. Frankrike tok ledelsen etter 57 minutter når Wissam Ben Yedder spilte Adrien Rabiot vakkert gjennom, og han satte ballen sikkert i nettet.

Denne gangen kjempet hjemmelaget seg tilbake, og etter spill og sjanser var det fortjent når Andrej Kramaric utlignet på straffe etter 83 minutter. Det berget det ene poenget og ga Kroatia en boost før de to neste kampene.

Som nevnt tidligere i saken dro de til Parken og var bunnsolide når de slo hjemmesterke Danmark 1-0. Det neste oppgjøret var på papiret enda tøffere, for Frankrike borte er noe av det vanskeligste i internasjonal fotball.

Her fikk Kroatia et noe billig straffespark etter fem minutters spill, og Luka Modric satte den i buret via hanskene til Mike Maignan i Frankrikes mål. Tross noen brukbare forsøk fra hjemmelagets side, var det aldri helt krise for Ivica Ivusic i Kroatias mål, og bortelaget sikret seg tre meget viktige poeng.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Vi forventer en jevn kamp i Zagreb

Både Kroatia og Danmark har vært involvert i mange jevne oppgjør de siste årene, og vi forventer det samme i Zagreb torsdag kveld.

I de 26 siste kampene til Kroatia har 13 av dem endt med en vinnermargin på ett mål, og det samme har tre av de fem siste.

For Danmark sin del er statistikken 7 av de 15 siste med vinnermargin på ett mål, og det samme i tre av de fire siste.

Kampen i juni var en tett og jevn affære med få sjanser(1-0 til Kroatia), som det ofte er mellom de største nasjonene. Her vil det mest kliniske laget i avgjørende øyeblikk ta det.

Vi tror det nok en gang ender med en vinnermargin på nøyaktig 1 mål. Det spillet leverer du her

All oddsen på Kroatia-Danmark finner du her