Gå til sidens hovedinnhold

Jo Inge Berget og Malmö FF utnytter denne svakheten hos Juventus

Juventus har vært solide defensivt, men ikke de to siste sesongene. Vi tror Malmö FF kan lage problemer for den italienske giganten.

I 2011 endte Juventus på syvendeplass på tabellen med hele 47 baklengs. Trener Luigi Delneri fikk sparken etter fiaskoen - og ble erstattet av Antonio Conte.

Onsdag er det ca. 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Conte tettet forsvaret, og Max Allegri, som ledet laget i perioden fra 2014 til 2019, la også stor vekt på forsvarsspillet. Men under Maurizio Sarris (2019-2020) og Andrea Pirlos (2020-2021) har Juventus har store problemer defensivt.

At Juventus vinner og begge lag scorer gir 3,15 i odds. Spill her!

Under Sarri ble det 43 innslupne mål og under Pirlo 38 baklengs. Nå har Allegri arvet problemet. Juve har allerede sluppet inn fem mål på de tre første kampene.

Malmö FF har scoret i 14 av de 15 siste hjemmekampene i europacupene. Vi tror svenskene kan score på italienerne hjemme i Skåne.

Malmö FF - Juventus (HUB og begge lag scorer) - Juventus og Ja - 3,15 (spillestopp tirsdag kl. 20.59)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Juventus har dominert i den italienske toppdivisjonen, men i Europa har de ikke vært like imponerende. Da Malmö FF spilte sin første sesong i Champions Leagie i 2014-2015 endte begge kampene mot Juve med tap for svenskene. M en tallene viser at «Den gamle damen» ikke er uovervinnelig. Bortsett fra sesongen 2006-2007 og 2007-2008 da laget ble degradert til Serie B, har Juventus vært en gigant i italiensk fotball på 2000-tallet og en fast deltaker i Uefas klubbturneringer. Men utenfor landets grenser har det ikke gått like bra.

Her er hele tirsdagens oddsprogram!

Etter å ha tapt to finaler i løpet av fire år, valgte Torino-klubben å agere. Sommeren 2018 hentet klubben Cristiano Ronaldo, som hadde vunnet Champions League med Real Madrid tre år på rad. Nå skulle de endelig ta det etterlengtede steget og vinne Champions League. Det gikk ikke etter planen. På tre forsøk med Ronaldo i laget nådde de ikke lenger enn til en kvartfinale.

Sliter på bortebane

Faktum er at den italienske storklubben ikke har vunnet en europeisk turnering på 25 år. De siste sesongene har de røket ut av Champions League mot lag som Ajax, Lyon og Porto. Juventus har spilt 287 kamper i Champions League og tidligere European Champions Cup, og har vunnet 147 av kampene, skriver den svenske avisen Kvällsposten. Det gir en seiersprosent på 51. Statistisk sett taper Juve altså nesten annen hver kamp i turneringen. Klubber som Barcelona og Real Madrid har til sammenligning en seiersprosent på nærmere 60

Onsdag er det ca. 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Malmö FF har scoret 17 mål på åtte hjemmekamper denne sesongen, og de svenske mesterne kan tirsdag skape problemer for et Juventus-lag som er i krise. Jon Dahl Tomassons lag er den store underdogen i gruppe H, men skåningene har vist at de kan bite fra seg på hjemmebane. De slo blant andre de skotske ligamesterne Rangers på veien til Champions League-gruppespillet.

Å spille mot Juventus på Eleda Stadion er naturligvis en betydelig tøffere oppgave for svenskene, men de svake resultatene til Juventus - både før og etter landslagspausen - gir Malmö FF håp om å kunne ta poeng mot italienerne.

«Den gamle damen» kommer til denne kampen etter å ha tapt to Serie A-kamper på rad mot Empoli (0-1) og Napoli (1-2). Det virker som Torino-laget er svekket offensivt etter at Cristiano Ronaldo gikk tilbake til Manchester United.

Situasjonen blir ikke bedre av at den offensive stjernen Frederico Chiesa skadet seg under den siste landslagssamlingen med Italia. Han går glipp av kampen i Sverige. Dette er momenter som styrker svenskenes sjanser i å ta poeng mot den italienske giganten.

Juventus skal vinne denne kampen, men vi tror ikke de får det enkelt. Oddsen på at Juve vinner, men at begge lag scorer er 3,15. Det blir vårt spill på denne kampen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset