*Nettavisen* Sportspill.

Johannes Høsflot Klæbo er uslåelig i sprint

Johannes Høsflot Klæbo vant fjorårets sprint i Drammen foran Eirik Brandsdal og Alexander Bolshunov. Klæbo er minst like stor favoritt i dag. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Johannes Høsflot Klæbo er storfavoritt på tirsdagens klassiske verdenscupsprint i Drammen.

12.03.19 13:13

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddsingel CL: Juventus må sette full fart direkte
Oddsdobbel Championship: Durabelig opprykkskamp i Championship
Oddssingel CL: Går City på en ny hjemmesmell?
VM skiskyting: Norge jakter mer gull i Østersund
Oddssingel Championship: Ny manager-effekten fortsetter
V65 Momarken: Harley i førersetet
V64 Axevalla: Tvedt fikser V64-cashen
VM skiskyting: Her er programmet

Det er et fantastisk flott langoddsprogram vi har foran oss tirsdag. Det spilles to returkamper i Champions League og Juventus mot Real Madrid er uten tvil den største av disse. I tillegg skal Manchester City ut mot Schalke 04 på Etihad. I tillegg spilles det fire kamper i Championship og det spilles meget viktige kamper i League One. På hockeyfronten er det klart for nest siste serierunde av grunnserien i SHL og det spilles åtte kamper i NHL natt til onsdag. I Östersund er det duket for en meget spennende normaldistanse for kvinner i VM i skiskyting og på Lillehammer er det renn for både menn og kvinner i Raw Air. I tillegg er det verdenscup sprint langrenn i Drammen.

NB! Onsdag er det ca 222 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Verdenscup sprint klassisk menn - Vinnerspill Johannes Høsflot Klæbo 1,50 (spillestopp kl 11.20)

Det gjenstår seks øvelser i verdenscupen for menn og etter søndagens femmil overtok Alexander Bolshunov ledelsen i verdenscupen fra Johannes Høsflot Klæbo. I dag er det sprint klassisk i Drammen og til helgen er det sprint fri teknikk lørdag og 15 km fri intervallstart søndag i Falun. Neste helg avsluttes verdenscupen med en minitour i Quebec i Canada. Da er det hhv sprint fri teknikk på fredagen, 15 km fellesstart klassisk på lørdagen og 15 km jaktstart fri på søndagen.

Det betyr at Johannes Høsflot Klæbo fortsatt har veldig gode muligheter til å vinne verdenscupen sammenlagt og han er naturligvis storfavoritt på tirsdagens sprint i Drammen. Inkludert VM i Seefeld står Johannes Høsflot Klæbo nå med seks strake seire i sprint og han har vunnet like overlegent stort sett hver gang. Klæbo vant også sprinten i Drammen forrige sesong også da i klassisk.

1,50 på at Johannes Høsflot Klæbo tar sin sjuende strake sprintseier og gjentar fjorårstriumfen er helt innenfor og spilles.

Klikk her for å levere spillet

Annonsebilag