Gå til sidens hovedinnhold

Johannes Thingnes Bø jakter Martin Fourcade

Johannes Thingnes Bø er 98 poeng bak Martin Fourcade i verdenscupen. Det gjenstår sju renn. Det er ikke umulig, men da må han vinne dagens sprint i Nove Mesto.

Det er et ganske innholdsrikt langoddsprogram denne fredagen. Høydepunktene er Nottingham Forest - Millwall i engelsk Championship, Alaves mot Valencia i La Liga og Paderborn - FC Köln i tysk bundesliga. Ellers innledes Raw Air i hopp og i Nove Mesto er det skiskyttersprint for menn.

Fredag er det ca 477 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Verdenscup sprint - Johannes Thingnes Bø vinner - 1,85 (spillestopp kl 17.25)


Skiskyting sprint menn i Nove Mesto og første renn for gutta etter VM i Anterselva. Johannes Thingnes Bø avsluttet VM med et knusenden overlegent gull på fellesstarten der han var 42 sekunder foran Fillon Mallet på sølvplass. Thingnes Bø ble nummer fire på sprinten i VM, mens han tok sølv både på jaktstarten og på normaldistansen. I tillegg tok han også gull i både single mixed-stafett og i mixed stafett.

Jakter Martin Fourcade

Johannes Thingnes Bø stod som kjent over verdenscuphelgene i både Oberhof og Ruhpolding fordi han ble pappa og ligger på 4. plass sammenlagt i verdenscupen. Det er 98 poeng opp til Martin Fourcade som leder. Det gjenstår sju indviduelle øvelser og i motsetning til i andre vintersportgrener, belønnes en verdenscupseier i skiskyting kun med 60 poeng. Oppgaven er således vrien, men ikke umulig.

Sportspills øvrige fredag/lørdagsmeny:

Oddstips: Fotball og ishockey - sjekk fredagens oddstips
Oddssingel PL lørdag: Liverpool setter ny hjemmerekord
Oddssingel La Liga: Elendigheten fortsetter for Valencia på bortebane
V75 Färjestad: Gigajackpot med 18 millioner ekstra i V75
V64 Romme (+): Stor V64-jackpot med over en mill ekstra
V65 Jarlsberg: Gunnar Austevoll har V65-bankeren
Eurojackpot fredag:
Du kan vinne 477 millioner

Johannes Thingnes Bø tok full pott i Nove Mesto forrige sesong

Johannes Thingnes Bø tok en overlegen seier på sprinten i Nove Mesto forrige sesong, ja han tok faktisk rent bord i Nove Mesto og vant også den påfølgende jaktstarten og han vant fellesstarten. Sprint er i tillegg Thingnes Bø sin aller beste øvelse og han har vunnet to av de fire sprintene han har gått denne sesongen, inkludert VM-sprinten.

Stryningen vant alt i Nove Mesto i verdenscupen forrige sesong, og han er naturligvis den soleklare favoritten også på dagens sprint. 1,85 på at Johannes Thingnes Bø vinner er godkjent odds og spilles.

Klikk her for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken