Gå til sidens hovedinnhold

Johannes Thingnes Bø knuser konkurrentene

Johannes Thingnes Bø tok en overlegen seier på søndagens sprint i Kontiolahti. Torsdag er det ny sprint i Kontiolahti.

24 kamper i Europa League, åpningsdag i håndball-EM for kvinner og verdenscup sprint skiskyting for både menn og kvinner er godbitene i sportsverdenen denne torsdagen.

Johannes Thingnes Bø innledet sesongen med andreplass og førsteplass i verdenscupstarten i Kontiolahti i helgen. Skiskytterne er fortsatt på plass i Kontiolahti og det er ny sprint for både kvinner og menn i dag.

Fredag er det ca. 105 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 19.00.

Verdenscup skiskyting sprint menn - Johannes Thingnes Bø vinner - 1,60 (spillestopp kl 13.25)
Johannes Thingnes Bø måtte nøye seg med andreplass bak kjempeoverraskelsen Sturla Holm Lægreid på lørdagens 20 km i Kontiolahti. Thingnes Bø med ett tilleggsminutt da og gjorde et meget solid løp. Slo som ventet tilbake på søndagens sprint. Skjøt feilfritt og var klart raskest i sporet. Hele 44 sekunder foran Sebastian Samuelsson som ble nummer to, riktignok med en strafferunde.

Klikk her for å levere dette tipset

Johannes Thingnes Bø vant sprinten i Kontiolahti også forrige sesong og vant fire av de fem gangene han deltok i sprinten i verdenscupen forrige sesong. Johannes Thingnes Bø tåler helt sikkert en bom i dag og er likevel den største favoritten til å vinne. Hittil har han 29 treff på 30 skudd i verdenscupen. Søndag var vinneroddsen Thingnes Bø 1,75, i dag er oddsen 1,60. Det er innenfor og spilles.

Klikk her for å levere dette tipset

I tillegg til vinnerspill på Thingnes Bø, må vi også ha med et flott objekt i en ren tysk duell.

Benedikt Doll - Eric Lesser - B 1,90 (spillestopp kl 13.25)
Dette må uten tvil være dagens mest interessante duell oddsmessig. Erik Lesser leverte bunnsolid både på lørdagens 20 km og søndagens sprint. Pådro seg ett tilleggminutt lørdag og tok en sterk 3. plass. Også søndag ble det en bom og strafferunde på sprinten og en flott 9. plass. Benedikt Doll leverte svakt i helgen. 3 tilleggminutter på 20 km og 29. plass. Søndag ble det også tre bom på sprinten og 32. plass. Fire dager senere er det ny sprint i Kontiolahti og helt uforståelig at ikke Erik Lesser er satt til favoritt i denne duellen. 1,90 er overodds så det holder på Lesser og den klart mest interessante duellen i Kontiolahti i dag.

Klikk her for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken