Gå til sidens hovedinnhold

Johannes Thingnes Bø mot eventyrlig rekord

Johannes Thingnes Bø har vært enestående god denne sesongen. I kveld jakter han sin tolvte verdenscupseier for sesongen i Canmore.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddssingel Spania: Alle gode ting er tre i Copa del Rey
Oddsdobbel:
Sagosen og PSG går for gruppeseier
Målscorerspill NHL:
Tysk formspiller skal gjøre penger for oss
V65 Klosterskogen
: En rakett som innfrir
V64 Bollnäs: Lerum byr på en frekk banker
Alpint-VM: Dette er programmet for alpin-VM 2019
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Torsdagens langoddsprogram byr blant annet på semifinale i Copa del Ray, det er italiensk cup, treningskamp mellom Viking og Nest-Sotra og fransk cup. I tillegg startet VM enkeltdistanser på skøyter i Inzell med lagsprint, 3000 meter kvinner og 5 000 meter menn på menyen. Skiskytterne er i Canmore og der skal det både være normaldistanse for menn og kvinner i kveld. Og på håndballfronten er det tysk Bundesliga og Champions League på programmet.

NB! Fredag er det ca 600 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Vinnerspill skiskyting verdenscup 15 km menn Canmore - Johannes Thingnes Bø - 2,25 (spillestopp kl 2015)

Verdenscupsirkuset i skiskyting er i Nord-Amerika de to neste ukene. Denne uken er det Canmore i Canada som gjelder, med to indviduelle øvelser både for menn og kvinner, samt stafetter. Neste uke er det så sprint og jaktstart både for menn og kvinner i Salt Lake City.

Det betyr at verdenscupleder Johannes Thingnes Bø har fire renn foran seg og fortsatt er det både VM i Østersund og verdenscup i Holmenkollen etter det. Det er fire individuelle øvelser i VM og i Kollen er det tre indviduelle. Etter at Johannes Thingnes Bø vant to av de tre rennene i Anterselva står han med elleville 11 verdenscupseire denne sesongen. Det gjenstår fortsatt 11 individuelle renn og Johannes har kun tre seire opp til Martin Fourcades enestående 14 seire i løpet av en sesong.

Det er bitende kaldt i Canmore for tiden og derfor er torsdagens normalprogram for gutta kuttet ned fra 20 km til 15 km. Johannes Thingnes Bø tok et bejublet OL-gull i denne øvelsen i Pyeongchang og han ble nummer sju på 20 km i verdenscuppremieren i Pokljuka 6. desember i fjor. Da pådro Johannes seg tre tilleggsminutter. Både skytingen og ikke minst farten i sporet har vært strålende etterpå det.

Martin Fourcade har valgt å bli hjemme og lade opp til VM i Østersund. Det er ikke ofte man får over 2,00 i odds på at Johannes Thingnes Bø vinner et verdenscuprenn lenger. 2,25 er oddsen på at Johannes Thingnes trosser kulda i kveld og tar sin 12. verdenscupseier for sesongen. Det er spillbart.

Klikk her for å levere spillet

Kommentarer til denne saken