Gå til sidens hovedinnhold

Johannes Thingnes Bø vinner fredagens sprint i Oberhof

Johannes Thingnes Bø har kunnet tatt en seier på de ni første verdenscuprennene denne sesongen. Stryningen er likevel klar favoritt på fredagens sprint i Oberhof.

Det er masse verdenscup på fredagens langoddsprogram. I Tour de Ski er det fellesstart for både menn og kvinner, i Adelboden er det storslalåm for menn og i tyske Oberhof er det sprint skiskyting for både kvinner og menn.

Fredag er det ca. 753 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 19.00.

Skiskyting sprint 10 menn - Johannes Thingnes Bø vinner - 2,40 (spillestopp kl 14.10)
Det er tyske Oberhof som gjelder for skiskytterne over neste helg og totalt er det seks konkurranser for både kvinner og menn, inkludert mixedstafett søndag. Det er sprint i dag, lørdag er det jaktstart og søndag er det både mixedstafett og single mixed stafett. Så er det på'an igjen neste uke med sprint, stafett og avsluttende fellesstart neste søndag.

Klikk her for å levere dette tipset

Kun en seier på de første ni

Johannes Thingnes Bø har faktisk kun vunnet en av de ni individuelle konkurransene som er unnagjort i verdenscupen før jul. Det var sprinten i åpningshelgen i finske Kontiolahti. I Hochfilzen ble det 4. plass og 3. plass på de to sprintene. Bommet en gang i den første sprinten, men var likevel hele 41 sekunder bak vinneren Johannes Dale og hadde ingen toppfart i sporet da. Han hadde vesentlig bedre fart i den andre sprinten i Hochfilzen (17. desember), men pådro seg da to strafferunder. Var klart raskest i sporet da. Viste også i jaktstarten to dager senere og den avsluttende fellestarten søndag 20. desember, god gammel Johannes-fart i sporet, men pådro seg to bom i begge.

Tåler en bom

Skiskytterne har altså hatt snaue tre ukers konkurransefri nå og vær du sikker på at Johannes Thingnes Bø har brukt denne perioden godt. Han deltok ikke i Oberhof i fjorårssesongen, da han nettopp hadde blitt pappa. Men sprint er og blir Johannes beste øvelse. Viser han opp samme fart i sporet som han gjorde i de to siste individuelle øvelsene i Hochfilzen, så tåler han trolig en bom på dagens sprint. 2,40 på at Johannes Thingnes Bø er tilbake som en vinner i dagens sprint, er klart godkjent odds og spilles.

Klikk her for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken