John Arne Riise har vunnet Champions League, FA-cupen og ligacupen med Liverpool, men det blir ingen pokal for Avaldsnes-treneren denne sesongen.

Slik får du 2,25 i odds på cup-exit for John Arne Riise og Avaldnes i kveld

Etter å ha svevd noen dager på en rosa sky etter den overraskende seieren mot LSK, tror vi Karmøy-laget kommer ned på jorden igjen mot Stabæk som ledes av tidligere Avaldsnes-trener Per Inge Jacobsen.

Stabæk - Avaldsnes

Odds: Stabæk vinner og det scores under 3,5 mål i kampen - 2,25 i odds

Kampstart onsdag 24. august klokken 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Nadderud

Slik ser du kampen:

Den vises på NRK

Vi tror Stabæk vinner og at det scores under 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,25 i odds

Etter ti serietap på rad, slo John Arne Riises jenter tilbake med en sterk borteseier mot LSK Kvinner i helgen.

Kun tre spillere, Hanna Dahl, Sydney Blomquist og Trine Øritzland, holdt senioralder i startelleveren til Avaldsnes i LSK hallen på Romerike. De øvrige spillerne i Karmøy-laget var i alderen 16 til 19 år.

John Arne Riise har gjort en god jobb med Avaldsnes.

De har fått bedre struktur i laget, og det virker som flere av de unge spillerne har fått ut mer av potensialet sitt etter EM-pausen i Toppserien. Stordabuen Cille Nilsen er en av dem, samtidig har kanadiske Maya Ladhani styrket midtbanen. De har også fått inn en bedre keeper i Siri Ervik fra Kolbotn.

Sjokkseieren mot LSK Kvinner har antakeligvis gitt Avaldsnes-laget ny glød og selvtillit, men vi tviler på at det holder mot et Stabæk som har imponert i Toppserien denne sesongen.

Riise må prioritere serien

Avaldsnes har en ekstra kamp i beina. Stabæk har ikke spilt kamp på halvannen uke og er freshe. I forrige serierunde tok Stabæk ett sterkt poeng etter å ha spilt 1-1 mot serieleder Brann.

Bæringene har også vunnet begge kampene mot Avaldsnes denne sesongen uten å slippe inn mål. De vant 1-0 på Karmøy i mai og slo Riises jenter 2-0 på Nadderud i juni.

Stabæk-treneren kjenner Avaldsnes bedre enn de fleste. Per Inge Jacobsen fra Tysvær var mannen som ledet Avaldsnes til NM-gull i 2017. 41-åringen tok over på Nadderud da bæringene var på vei til å rykke ned i 2019, men han tok Stabæk opp igjen på første forsøk. Og nå er han i ferd med å føre laget fra Bærum til en oppsiktsvekkende fjerdeplass i grunnspillet i Toppserien.

Stabæk har spilt tre NM-kvartfinaler de siste seks årene, men de har tapt alle tre. Sist de tok seg til semifinalen var i 2015. Den gangen var det Avaldsnes som knuste finaledrømmen. Nå kan de få revansj.

Det viktigste for Avaldsnes i høst er å berge plassen i Toppserien. Det viser også prioriteringene til John Arne Riise.

Susan Duah og Evelyn Badu er tilbake på Karmøy etter å ha representert Ghana i U20-VM i Costa Rica. Badu sliter med en vond ankel og spares til sluttspillet. Duah blir trolig med i troppen onsdag. Sara Pavlovic pådro seg en strekk i låret i seriekampen mot Vålerenga. MR-bildene viste at skaden ikke var alvorlig.

Riise stiller trolig med samme startellever mot Stabæk som mot LSK søndag.

Kun to av de siste tolv kampene mellom Avaldsnes og Stabæk har endt med flere enn 3,5 mål. Alle de fem siste kampene har endt under 3,5 mål, og vi tror heller ikke på noen målfest på Nadderud onsdag.

Vi tror Stabæk vinner og at det scores under 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,25 i odds