*Nettavisen* Sportspill.

Jørgen Strand Larsen leverer igjen

Stortalentet Jørgen Strand Larsen (t.v.) stod for begge målene for Sarpsborg 08 i hjemmekampen mot Odd for 14 dager siden. Her gratuleres han av spisskollega Lars-Jørgen Salvesen etter et av målene. Foto: Christoffer Andersen (NTB scanpix)

19-åringen Jørgen Strand Larsen scoret begge målene for Sarpsborg 08 hjemme mot Odd for 14 dager siden. I kveld jakter han ny scoringer.

01.07.19 12:45

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddssingel Eliteserien: Mer trøbbel i vente for Strømsgodset
Oddssingel Afrikamesterskapet: Marokko går for gruppeseieren
Oddsdobbel:
Irsk bortedobbel til fin odds
V65 Leangen:
Mjøen har V65-bankeren på Leangen
V64 Mantorp:
Strålende V64-omgang med formtoppet banker
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019
Afrikamesterskapet: 12 spillere du må opp for i Afrikamesterskapet

Mandagens langoddsprogram byr på Eliteseriekampen mellom Sarpsborg 08 og Strømsgodset, det er to kamper i Allsvenskan og det er fire kamper i Afrikamesterskapet. I tillegg starter Wimbledon-turneringen i tennis og det er en rekke spillobjekter derfra. Så er det også full serierunde i irsk Premier Division.

NB! Onsdag er det ca 68 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Sarpsborg 08 - Strømsgodset - Jørgen Strand Larsen scorer mål - 2,50 (spillestopp kl 18.55)

Etter en bra åpning på sesongen og uten tap på de fem første seriekampene, gikk Sarpsborg 08 på fire strake tap. Faktisk stod laget med kun en seier på de ni første seriekampene før den tre uker lange pausen. Den pausen hadde laget åpenbart brukt godt med en sterk 2-0 seier hjemme mot Odd for 14 dager siden. Fulgte opp med en bra bortekamp mot Vålerenga sist søndag. Ligger likevel på kvalifiseringsplass før kveldens kamp med kun 11 poeng. Har imidlertid to kamper til gode på lagene foran og seier i kveld vil sende sarpingene opp på sikker plass. Viktige Jon-Helge Tveita er endelig skadefri og dermed ser det ganske bra ut for mannskapet til Geir Bakke. Moderate 2-2-2 på seks spilte hjemmekamper.

Det ga ingen ny trener-effekt for Strømsgodset hjemme mot Molde sist lørdag. Et effektivt Molde-lag ledet 4-0 allerede etter 30 minutter. Henrik Pedersen har nå fått en uke til med sitt nye lag og har kjørt tøffe treninger forrige uke. Men Godset har ikke sett gode ut denne sesongen og det er klare mangler i mannskapet. Marcus Pedersen og Kristoffer Tokstad er fortsatt ute, mens Mos er med i troppen, så spørs det om han er kapabel til å starte kampen. Kun to må er scoret på de seks første bortekampene som kun har gitt to poeng (0-2-4).

Vi har lansert Sarpsborg 08 til å vinne kveldens kamp og foreslått spill på pause/fulltid dobbelen H/H. For at det spillet skal gå inn, må naturligvis hjemmelaget score mål. 19-åringen Jørgen Strand Larsen hamret inn mål for Sarpsborg 08 i treningskampene før sesongen. Men i Eliteserien har det gått tyngre. Kun tre seriemål står Strand Larsen med, alle på hjemmebane. 08 har kun scoret seks mål på sine seks hjemmekamper, Strand Larsen har altså stått for halvparten av disse. Og ikke minst han scoret begge målene for Sarpsborg 08 i hjemmekampen mot Odd for 14 dager siden. 2,50 er oddsen på at Strand Larsen scorer i kveld. Det er fin odds og spilles.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag