Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddssingel EL: Arsenal må skaffe seg et forsprang
Oddssingel EL: Chelsea vinner i kveld
Oddssingel EL: Nedrykkstruede Villarreal tar første stikk i Kvartfinalen
Oddssingel Get-ligaen: Storhamar tar kommandoen fra start
V5-lunsj Drammen: Vi spiller ikke favorittene i Drammen
V4-lunsj Sverige: Godbiter i lunsjen på Jägersro
Lykkespill: Potten stiger - bli mangemillionær i påsken!

Det er første kamp i de fire kvartfinalene i Europa League som er det soleklare høydepunktet på torsdagens langoddsprogram. Alle de fire kampene starter kl. 21.00. I tillegg er det klart for fjerde kamp i sluttspillfinalen mellom Frisk og Storhamar, likeså i den svenske finaleserien mellom Luleå og Frölunda. Og i NHL er Stanley Cup-i gang, det spilles tre kamper natt til fredag.

NB! Fredag er det ca 376 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Benfica – Eintracht Frankfurt 2,15 – 3,25 – 2,95 B (spillestopp kl. 2055)

Klikk her for å levere dette spillet

Benfica måtte slite for å ta seg videre til kvartfinalen. De trengte ekstraomganger for å slå ut Dinamo Zagreb, og torsdag møter de tøffere motstand når Frankfurt kommer til Lisboa. Tyskerne viste akkurat hvor gode de var da de slo Inter på Stadio Giuseppe Meazza i åttendedelsfinalen.

Etter å ha blitt slått ut av Champions League, har Benfica som tok seg til finalen i denne turneringen i både 2013 og i 2014, ikke imponert. Offensivt har portugiserne vært tamme etter at de røk ut av Champions League, særlig hjemme foran sine egne fans. De klarte ikke å score mot Galatasaray på hjemmebane, og de scoret kun en gang mot Dinamo Zagreb før ekstraomgangene.

Se alle sesongens Benfica-drakter her!

Men de har forsvart seg bra på eget gress, og det har vært suksessoppskriften til portugiserne. Benfica er derfor ubeseiret i de siste åtte hjemmekampene i alle turneringer.

Det er et stort minus for portugiserne at de mangler Jonas Han er suspendert. Det betyr at Joao Felix og Haris Seferovic starter på topp for hjemmelaget.

Tyronne Ebuehi, Gabriel Pires og German Conti er alle ventet å gå glipp av kampen mot Frankfurt, men bare Pires ville vært aktuell for førsteelleveren.

Frankfurt er en darkhorse i Europa League. Tyskerne har vunnet de fem siste kampene, og de er ubeseiret i 15 kamper i turneringen i 2019.

De gikk videre fra gruppe H med full pott etter å ha vunnet både hjemme og borte mot Lazio, Apollon Limassol og Marseille.

I utslagsrundene har de slått ut sterke lag som Sjakhtar Donetsk og Inter, begge lagene spiller jevnlig i Champions League.

Skaff deg årets Eintracht Frankfurt-drakt på tilbud! Sjekk her!

Luka Jovic ble toppscorer i gruppe H i Europa League med fem scoringer, og han har scoret to mål i utslagsrundene. Serberen er den viktigste offensive spilleren i Frankfurt-laget. Selv om han er utlånt til Frankfurt fra Benfica, så får han spille mot sin portugisiske arbeidsgiver. Jeg tror han kan bli tungen på vektskålen i torsdagens kamp. Da kan han ironisk nok ødelegge for «klubben sin».

Martin Hinteregger er sannsynligvis ute mot Benfica. Evan Ndicka vil trolig erstatte ham. Også Jonathan De Guzmán er usikker. Gelson Fernandes derimot er tilbake hos Frankfurt etter å ha vært suspendert i den forrige matchen i Europa League. Ante Rebic, Lucas Torro og David Abraham er alle friskmeldte siden sist tyskerne spilte i Europa League.

Benfica er ubeseiret på hjemmebane i Europa League. De står med 18 seire og tre uavgjorte, men de har bare scoret ett mål i ordinær spilletid på de 14 siste kampene mot europeisk motstand i Lisboa. Samtidig har de tapt de tre siste kampene mot klubber fra Bundesliga.

Jeg har forelsket meg litt i Eintracht Frankfurt denne sesongen, og de har vært utrolig sterke i Europa. De har kun tapt én av de siste 20 kampene i Europa League. Statistikken viser 15-4-1. Frankfurt har faktisk ikke tapt borte siden før jul, og de har holdt nullen i fire av de siste seks kampene på bortebane.

Jeg tror Frankfurt kan overraske i Lisboa. 2,95 i odds på Frankfurt-seier er absolutt verdt et forsøk. Spillestopp klokken 2055.

Klikk her for å levere dette spillet