*Nettavisen* Sportspill.

Juventus gjør alltid det som trengs

 

Gianluigi Buffon, Danilo, Blaise Matuidi and Aaron Ramsey hilser til hjemmefansen etter lørdagens 2-1 seier hjemme mot Verona. Foto: Jonathan Moscrop (Pa Photos)

Tre ettmålsseire er det blitt for Juventus i Serie hittil. I kveld er bortekamp mot Mario Balotelli og nyopprykkede Brescia.

24.09.19 10:45

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Spillsenteret: Vi har vurdert tirsdagens viktigste kamper
Oddssingel Serie A: Juventus gjør alltid det som trengs
Oddssingel ligacup: Everton får problemer på Hillsborough
V65 Forus: V65-bankeren tilbake i en forbedret utgave
V4 Rättvik: V4-lunsj med Widell i hovedrollen

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram denne tirsdagen. Det spilles midtukerunder i både Serie A, La Liga, Ligue 1 og Allsvenskan og i England er det tredje runde i Ligacupen som skal spilles. I tillegg er det full serierunde i National League i England. På hockeyfronten spilles det en kamp i Eliteserien her hjemme og en kamp i SHL i Sverige.

NB! Onsdag er det ca 97 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Brescia - Juventus pause/fulltid U/B 4,00 (spillestopp kl 20.55)

Nyopprykkede Brescia har fått en ganske bra start i Serie A med seks poeng på de fire første seriekampene og med tanke på at tre av de fire første er spilt borte, er det klart godkjent. Ledet 3-1 til pause mot Bologna i den ene spilte hjemmekampen, men fikk Dessena utvist like etter pause, og tapte tilslutt 4-3. Det var forrige helg, denne helgen tok laget en sterk 1-0 seier borte mot Udinese. Velkjente Mario Balotelli har foreløpig ikke spilt grunnet skade, men i følge Gazzetta er han i startoppstillingen i kveld.

Det er derimot ikke Cristiano Ronaldo for Juventus. Han er ute med skade i likhet med Chiellini og Douglas Costa. Det betyr at Paulo Dybala og Gonzalo Higuain leder Juve-angrepet i kveld. Juventus har som vanlig innledet sterkt og de har som vanlig til gode å imponere veldig spillemessig i starten av en sesong. Tre seire og en poengdeling er det blitt hittil og i klassisk Juve-stil alle tre seierskampene ettmålsseire.

1,35 på borteseier er vel som det må være. Men Brescia skal nok gi Juventus kamp i kveld. 0-0 og 1-0 har resultatet vært i Juves to bortekamper hittil. Det er alt annet enn usannsynlig at det står 0-0 til pause også i kveld. Uansett er pause/fulltid dobbelen U/B et spennende valg i kveld og oddsen på det utfallet er klart godkjente 4,00 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag