Andrea Belotti har levert 13 seriemål for Torino denne sesongen. Her gratuleres han av Simone Zaza etter en av sine scoringer.
Andrea Belotti har levert 13 seriemål for Torino denne sesongen. Her gratuleres han av Simone Zaza etter en av sine scoringer. Foto: Alessandro Di Marco (AP)

Juventus kan hjelpe Torino

Juventus er ferdigspilt for sesongen, mens byrivalen Torino har alt å spille for i kveldens byderby i Serie A.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddssingel Serie A: Juventus kan hjelpe Torino
Oddssingel PL: Everton har funnet hjemmeformen
Oddssingel La Liga
: Sevilla i intens Champions League-jakt
Oddsdobbel fredag: Tysk favorittdobbel til nesten tre ganger innsatsen
V65 Umåker:
Jackpot med 878 454 SEK ekstra i lunsjen
V64 Kalmar:
Johan Untersteiner har V64-bankeren
Eurojackpot fredag
: Fredag er potten på svimlende trekvart milliard

Fredagens langoddsprogram byr på meget viktige kamper i både Bundesliga og 2. bundesliga i kampen om Champions League-plasser og opprykk. I tillegg er det Premier League-fotball mellom Everton og Burnley og i Torino er det lokaloppgjør mellom Juventus og Torino i Serie A. I La Liga tar Sevilla imot Leganes og i Tyrkia spiller serieleder Istanbul Basaksehir en meget viktig bortekamp mot Sivasspor. I NHL drar det seg til i Stanley Cup. Carolina Hurricanes kan ta seg til semifinale med seier hjemme mot New York Islanders natt til lørdag, mens Mats Zuccarello og Dallas Stars skal ut i bortekamp mot St. Louis Blues.

NB! Fredag er det ca 744 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Juventus - Torino B 4,20 (spillestopp kl 20.25)

Juventus har gått på moderat fart den siste tiden og røk som kjent meget skuffende ut av Champions League etter å ha tapt returkampen hjemme mot Ajax i kvartfinalen. I Serie A har laget avgjort serietittelen for lengst og det bærer også resultatene i det siste litt preg av. Røk 1-2 borte mot Spal tredje sist, nøyde seg med 2-1 seier hjemme mot Fiorentina nest sist og spilte 1-1 borte mot Inter forrige helg. Fire serierunder før slutt har Juventus 18 poeng ned til Napoli på 2. plass. Bunnsolide 15-2-0 hjemme på Allianz Stadium i Torino.  Douglas Costa, Mandzukic, Bentancur, Dybala, Rugani, Alex Sandro og Sami Khedira er alle uaktuelle for Juventus i kveld.

Med kun seks tap denne sesongen (kun Juventus har færre) har Torino meldt seg på i kampen om 4. plassen. Sterke 6-3-1 på de ti siste seriekampene, tapet kom av alle ting hjemme mot bortesvake Bologna 16. mars (2-3). Gjorde jobben hjemme mot Milan sist søndag og fire serierunder før slutt, har laget kun tre poeng opp til Atalanta på 4. plass. I Italia er det innbyrdes oppgjør som gjelder ved poenglikhet og Torino har seier og uavgjort mot Atalanta denne sesongen og vil således være foran Atalanta ved poenglikhet. Torino ligger på 6. plass og mellom Atalanta og Torino, ligger Roma på 5. plass med 58 poeng (to flere enn Torino). Roma har best innbyrdes mot Torino og således må altså Torino forbi Roma på poeng for å gå foran. Torino har et klart overkommelig program igjen i de tre siste. Forsvarsspilleren Emiliano Moretti soner karantene for gule kort i kveld. Spissen Iago Falque er ute med skade, og forsvarsspilleren Djidji er fortsatt ute.

9. september 1995 var sist gang Torino vant en bortekamp mot Juventus. Det er altså nesten 24 år siden. I kveld er det kun seier som gjelder for Torino dersom de skal ha en reell sjanse på 4. plassen. Og med tanke på at Juventus har ingenting å spille for, skal muligheten være der i kveld. 4,20 er oddsen på borteseier, med disse forutsetningene er det verd å teste borteseieren i kveld.

Klikk her for å levere spillet

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør