*Nettavisen* Sportspill.

Juventus lar seg ikke stoppe

Juventus v Parma - Serie A - Allianz Stadium. CRISTIANO RONALDO CR7 during the Serie A TIM championship 2019-20 JUVENTUS vs PARMA URN:49720337

Cristiano Ronaldo har vist strålende form i det siste. Foto: Fototricarico / Ipa (Pa Photos)

Juventus viser strålende form. I kveld jakter laget sin tredje strake borteseier mot Napoli.

26.01.20 08:21

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips: Fyldig oddsprogram søndag - sjekk våre analyser
Tippetips: Liverpool vinner også uten sine største stjerner
Oddsdobbel: United roter det ikke til mot Tranmere
Oddssingel Serie A: Juventus lar seg ikke stoppe
V75 Bollnäs: Supertalent spilles som banker
Tipping lørdag
: Fire ble millionærer på lørdagskupongen

Søndagens langoddsprogram byr blant annet på FA-cup fra England og både Liverpool og Manchester United skal i aksjon. Ellers er det høyinteressante kamper fra både Serie A og La Liga, og det spilles flere kamper i både Ligue 1 og Bundesliga. I håndball-VM er det finale mellom Spania og Kroatia. Det er også masse vintersport. Slalåm menn fra Kitzbühel, mens både kvinner og menn skal gå klassisk sprint i langrenn i Oberstdorf. I Pokljuka er det fellesstart skiskyting for både kvinner og menn, og det er verdenscup hopp for menn i Zakopane.

NB! Onsdag er det ca 323 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Napoli - Juventus pause/fulltid U/B - 5,25 (spillestopp kl 20.40)
Ekstremt skuffende sesong for Napoli som ligger helt nede på 11. plass med kun 24 poeng. Kun en seier på de ti siste seriekampene (1-3-6) og 0-2 tap hjemme for Fiorentina sist helg. Normalt meget hjemmesterke Napoli har allerede tapt fem hjemmekamper denne sesongen (3-2-5). Fikk i det minste en liten opptur i midtuken ved å vinne 1-0 hjemme mot Lazio i Coppa Italia og ta seg til semifinale. Kalidou Koulibaly, Nikola Maksimovic, Dries Mertens og Allan er ute med skader.

Klikk her for å levere dette spillet

Juventus holder strålende form og kvalifiserte seg for semifinale i Coppa Italia i midtuken med seier 3-1 hjemme mot Roma. Cristiano Ronaldo er i knallform. Scoret ett av målene mot Roma og har ni seriemål på de siste seks seriekampene og 16 seriemål totalt. Fem strake seire i Serie A og ettersom Inter har spilt uavgjort i sine to siste, har nå Juventus fire poengs forsprang på toppen av tabellen. Chiellini og Khedira er fortsatt ute med skader. Fine 7-2-1 på bortebane.

Det står 0-1-2 på de tre siste tilsvarende i Napoli. Juventus har vunnet i Napoli begge de to foregående sesongene og det har vært mot klart sterkere utgaver av Napoli enn denne sesongens. Juventus har vunnet sju av sine ti bortekamper denne sesongen og slått både Inter, Atalanta og Roma borte. I fire av de sju seierskampene på bortebane, har det stått uavgjort til pause. I valget mellom B/B og U/B på objektet pause/fulltid, lar vi oss lokke av hele 5,25 i odds på U/B-spillet.

Klikk her for å levere dette spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.