Det er ikke mye å juble for i Hamar for tiden. Dette bildet er fra noen år tilbake.
Det er ikke mye å juble for i Hamar for tiden. Dette bildet er fra noen år tilbake. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)

Kamma trenger et løft

HamKam har gjort alt annet enn å imponere i sesongåpningen, men har gode sjanser på en forløsende seier i dag.

Kommersielt

Sportspills øvrige søndagstips:
Oddstips 2: Et tegn på bedring
Oddstips 3: Nye problemer for Brann
Tippekupongen: Vanskelig å skille tittelutfordrerne
Galopp Täby: Søndag spiller vi Carlos

søndagens langoddsprogram finner vi objekter fra hele Europa. I Italia, Frankrike og Norge er det full runde, mens noen avgjørende kamper skal spilles i England.

Det ble en ny, god dag for oddstipsene i går. Selv om dobbelspillet gikk på en smell, satt begge singler som et skudd og sørget for et pent overskudd på slutten av dagen.

Dagens spill
HamKam - Bryne, H 2,10

Det aller minste har gått HamKams vei denne sesongåpningen. Med kun ett poeng fra hjemmekampen mot Kristiansund, ligger de nest sist på tabellen.

Likevel hører de ikke hjemme på en slik plassering, og HamKam kommer nok ikke til å ligge på denne posisjonen når poengene telles opp mot slutten av sesongen.

Offensivt har de slitt de første kampene, og har kun scoret ett fattig mål. Potensialet ligger der, men de har enda til gode å få den forløsende seieren i årets førstedivisjon.

Det skal imidlertid nevnes at de har hatt tøft kampprogram, og spilt mot blant annet Hødd, Nest Sotra og Tromsø i sesongåpningen.

På besøk kommer et Bryne som heller ikke har imponert stort, men de står bokført med en seier mer - hjemme mot Tromsdalen. Også dagens gjester har slitt i åpningen.

De har spilt to kamper på reisefot så langt, og har fått et poeng mot Ranheim. Mjøndalen ble for store i den andre bortekampen.

Den dårlige sesongåpningen for HamKam har sendt oddsen oppover, og det skal vi utnytte i dag. Gutta fra Hamar er ikke så dårlige som resultatene vil ha det til.

HamKam - Bryne, 2,10 - 3,20 - 2,85.
Merk tidlig spillstopp klokken 14.55.

Klikk her for å levere dagens spill.

Dagens langskudd
Rosenborg - Molde, B 2,85

På dagens tippekupong argumenterer vi for at denne kampen kan gå alle veier. Likevel må vi ta oddsen i betraktning, og at Molde står til 2,85 gjør at kampen blir svært attraktiv også på den fronten.

Rosenborg har kommet seg etter en dårlig sesonginnledning, og tok en sterk men hardt tilkjempet seier mot Sogndal. De kom tidlig under, og virker å ikke ha det defensive helt på plass så langt denne sesongen.

Per Roar Hansen har nesten fulltallig tropp, og god dekning på alle plasser.

Dagens gjester har etter seks runder seilet opp som en klar gullfavoritt. Til tross for at de tapte 2-1 borte mot Odd, har de festet grepet om ledelsen på tabellen. Tor Ole Skullerud virker å være perfekt for det unge Molde-laget, og offensivt har flere styrker enn noe annet Tippeliga-lag.

Selv om de har imponert offensivt, har Molde sluppet inn kun fire mål - halvparten av dagens motstander.

Det blir en vid åpen kamp med mye å spille for, men Molde har vært hakket vassere i sesongåpningen og virker å ha svært få svakheter. 2,85 på borteseier bruker vi i dagens langskudd.

Rosenborg - Molde, 2,20 - 3,25 - 2,85.
Spillstopp klokken 17.55.

Klikk her for å levere dagens langskudd.


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus