En treningskamp mot Litauen får neppe blodet til å fosse gjennom fotballfingrene, men det er selvfølgelig mulig å spille på kampen for å gjøre den litt mer interessant. Norsk Tipping tilbyr hele fem spill på kampen, med en av dem som singel.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Hvis vi begynner med singelspillet, er det et handikapspill hvor Litauen starter med 1-0. Satser du på norsk seier der, altså at Norge vinner med to mål eller mer, vil du kunne doble pengene dine med 2,05 i odds. Tror du at det blir uavgjort, altså ettmålsseier til Norge, får du 3,45 igjen.

Skulle du være av den oppfatning at Drillo-magien er borte og at Litauen faktisk vinner kampen (eller at det blir uavgjort), så får du 2.50 igjen på det spillet.

De andre spillene på Norge må kombineres med andre kamper på kupogen (som for eksempel kampen mellom Sverige og Finland). Kampen uten handikap gir deg 1,35 i odds på Norge mens borteseier til Litauen gir 5,90. For deg som liker gode odds er det jo en mulighet å tro at Litauen faktisk kommer til Norge og vinner i kombinasjon med at Færøyene banker Estland på hjemmebane (5,30 i odds). Satser du på at det blir målfattig (under 2,5 mål) er oddsen 1,70. Det samme er oddsen på at det skal bli flere enn 2,5 mål.

Du kan også spille på hvem som lager mål først (1,35 på Norge og 3,55 på Sverige), hvor kanskje det spillet at det blir 0-0 er det mest interessante med sine 8 i odds. Som siste spill har Norsk Tipping hvilket lag som skal lede til pause. Tror du på Norge der får du 1,87 i odds, mens Litauen gir 5,60.

Du ser alle oddsene til høyre for denne saken, og kan også levere spillet direkte ved å klikke der.

Statistikken
Statistisk sett er det ikke så stor forskjell på Norge og Litauen om man ser på de siste kampene. Litauen har fire tap og to seier på de siste 6 kampene, mens Norge har 2 seire, 1 uavgjort og 3 tap. Norge har tapt mot Portugal, Polen og Kroatia (alle borte). Litauen har tapt mot Liechtenstein, Spania (2 ganger) og Ungarn. Samtidig har de slått Tsjekkia og Polen.

Det er altså et uberegnelig lag Norge møter, og selv om deres siste kamp var tap borte mot miniputtstaten Liechtenstein kan det jo være fristende å tro at norske spillere ikke helt tar kveldens kamp alt for seriøst (noe flere også har sagt) samtidig som at bortelaget vil heve seg for å vise at det var et feilskjær. Det du kan være sikker på er at det ikke blir mange mål, i hvert fall om du skal tro statistikken. Litauen har syv mål på sine siste 12 bortekamper, mens Norge har 18 (inklusive 4 mot Skottland) på sine siste 12 hjemme.

Spillere på Lituaen
Det er ikke mange stjernene på Litauen. Spissen med flest mål er Vitalijus Kavaliauskas, som har 3 mål på 16 kamper. Han spiller til daglig for FK Liepajas Metalurgs i Latvia. Ellers har landslaget spillere fra serier i Ungarn, Polen, Kypros, Ukrania, Hellas, Tsjekkia, Russland og Kazakhstan. Spilleren med flest landskamper er Deividas Cesnauskis (43 kamper). Han spiller til daglig i Aris Thessaloniki.

Her er en video fra deres tap mot Liechtenstein:

HTML EMBED

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill