Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4-lunsj: Spennende V4-lunsj med et superobjekt på menyen
Oddstips 1: Hvem skal stoppe Shiffrin?
V65 Momarken: Nå blir det hjemmeseire på Momarken
V64 Solvalla: Jepson har V64-bankeren på Solvalla
Oddstips 2: Lara Gut-Behrami med gryende VM-form
Oddstips 3: QPR tar seg til femte runde
Oddstips 4: Kan Mario Balotelli løse problemene i Marseille?
Alpint-VM: Dette er programmet for alpin-VM 2019
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Tirsdag starter årets alpin-VM i og det er super G for kvinner som er første øvelse på programmet i Åre. Norsk Tipping har et bra tilbud til åpningsrennet og gledelig nok er det også lagt til rette for medaljespill. I tillegg til vinnerspill og flere dueller. Utover alpin-VM er det naturligvis masse fotball på tirsdagens langoddsprogram. Det er omkamper i FA-cupen i England og det er også cup i både Tyskland og Frankrike. I tillegg er det som vanlig bra med ishockey, blant annet finale i Champions League og natt til onsdag spilles det ni kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca 117 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Marseille – Bordeaux 2,00 – 2,85 – 3,55 H (spillestopp kl. 1855)

Klikk her for å levere dette spillet

Marseille kjempet i toppen sist sesong. Denne sesongen har de skuffet stort. Rudi Garcia sine menn ligger nede på en anonym tiendeplass med 31 poeng, seks poeng bak St. Etienne som innehar fjerdeplassen i Ligue 1.

Marseille har hatt to forferdelig dårlige måneder i desember og januar. De har kun vunnet én av de siste åtte kampene i Ligue 1.

De svake resultatene har skapt en uggen stemning rundt klubben, og de mest trofaste Marseille-supporterne har vendt seg imot klubben. Mot Lille protesterte de med å kaste fyrverkeri inn på banen. Tidligere har de holdt seg til å synge og lage bannere med protester, men nå har de tatt det et skritt lenger. Det gjorde at kampen mot Lille ble forsinket en halvtime. Derfor spilles tirsdagens kamp på Stade Vélodrome for tomme tribuner.

Det er ikke vanskelig å forstå at fansen er opprørt. Marseille havnet på fjerdeplass sist sesong, men nå er de kun ett poeng unna nedre halvdel av tabellen. De har allerede tapt ni kamper denne sesongen, mens sist sesong tapte de kun nfem kamper hele sesongen.

Sjekk alle de nye draktene til Bordeaux her!

De har vært brukbare offensivt, hvor de har scoret ti mål på tolv kamper, men bakover har de vært elendige. De har sluppet inn 21 mål i den samme perioden, inkludert to mot Andrézieux fra fjerde nivå i Frankrike i Coupe de France. De har hatt et overkommelig kampprogram hvor de blant annet har møtt svake lag som Angers (1-1), Monaco (1–1) og Andrézieux, men de har ikke klart å vinne.

I januar hentet de inn den italienske urokråken Mario Balotelli fra Nice. Han scoret i debutkampen sin mot Lille, men Marseille tapte likevel 1–2. Han spilte også forrige kamp mot Reims, men da kom han ikke på scoringslisten. Balotelli er en spiller som kan være helt uinteressert eller gjøre spektakulære ting på egen hånd. Jeg sitter med en følelse av at han plutselig kan levere mot et Bordeaux-lag som har vært ekstremt ustabile denne sesongen.

Laget fra vindistriktet har tre seire og tre tap på de seks siste kampene, men de har tapt tre av de fire siste bortekampene. På Stade Vélodrome har de spilt uavgjort i fire av de fem siste kampene.

Bordeaux har gjort et par gode signeringer i overgangsvinduet. Yacine Adli og Josh Maja er to spillere som vil løfte laget i andre halvdel av sesongen.

Se alle de nye draktene til Marseille her!

Bordeaux har tapt de to siste kampene, men begge tapene kom mot et meget sterkt Strasbourg-lag. Nå møter de et Marseille-lag som ikke har vunnet hjemme siden slutten av november.

Jeg forventer også en jevn match tirsdag. Marseille får ikke støtte av hjemmepublikumet på tribunen, men det kan muligens være like greit. De har ikke vært til særlig hjelp i de siste kampene uansett.

Jeg ser at uavgjortfaren er ganske stor i denne kampen, iallfall om man kikker på historikken, men jeg tror faktisk at Marseille kan ta tre poeng hjemme. Og jeg sitter med en snikende følelse av at Balotelli kan være mannen som står frem i denne kampen. Han var god i den første perioden sin i Nice, og det samme kan skje i Marseille. Totalt scoret den omstridte angriperen 42 mål på 64 kamper for Nice før overgangen til Marseille. Oddsen på hjemmeseier er 2,00. Det er spillbart, slik jeg ser det.

Klikk her for å levere dette spillet