Foto: EPA/Scanpix

Kanarifugler på langfredag

Norwich tapte åpningskampen 1-7. Nå går det mot opprykk for det gamle storlaget.

Kommersielt

Av Kurt Leirvåg (gjestetipper)

Fulham innfridde som vårt singelspill skjærtorsdag og langfredag henter vi våre objekter fra League One.

Norwich tapte åpningskampen denne sesongen 1-7 hjemme mot Colchester. Det må trolig være historisk at et lag som nå leder serien med elleve poeng så til de grader tryner i seriestarten. men kanskje var det grusomme tapet i åpningskampen, det som skulle til for at Norwich innså alvoret. Etter nyttår har Norwich vært klart best i League One og svært mye skal gå galt om ikke Norwich nå rykker opp til Championship.

På langfredag skal Norwich ut det som kan se ut som en vanskelig bortekamp mot Tranmere. Liverpool-laget Tranmere har levert en svært skuffende sesong så langt og står i fare for å rykke ned til League 2. Normalt ville vi styrt unna en slik kamp, Norwich har vært så overbevisende over så lang tid nå at spiller B'en til 1,75 i odds.

Få tipsene først: Følg Sportspill.no på Facebook.
Lørdagens V75-tips fra Ola Slåtsveen finner du her

Millwall kan faktisk slå følge med Norwich og rykke direkte opp. Millwall slo Leeds 2-0 borte nest sist, og sist banket de Stockport 5-0. Kun målforskjellen skiller Millwall fra direkte opprykksplass og fredagens motstander Brentford (som har lite å spille for) bør være en overkommelig oppgave for Millwall. 1,40 for hjemmeseier er ikke allverden, men svært hjemmesterke Millwall fikser dette.

Spilleforslag fredag 2/4 blir da (200 kr innsats):
90 Millwall - Brentford 1,40 3,65 5,45
92 Tranmere - Norwich 3,50 3,15 1,75

Klikk her for å spille denne dobbelen

Øvrige kamper:
Vi merker oss at Scunthorpe kan være et spennende spill hjemme mot Blackpool. Flott form på hjemmelaget nå og med seier i denne kampen øker sjansene ytterligere for at laget overlever i Championship. 2,25 på H kan prøves.

Avtalt spill på Korsika:
For øvrig er det verd å merke seg store oddsendringer i kamp 84 mellom Ajaccio og Bastia. Norsk Tipping har i likhet med mange bookmakere endret oddsen på denne kampen, da det er rykter i markedet om nabohjelp her. Begge lagene er fra Korsika og Bastia ligger under streken og må ha tre poeng, mens hjemmelaget Ajaccio ligger i ingenmannsland. NT tilbyr fortsatt 2,50 på B'en, kanskje verd noen innsatser.

Ellers synes vi det er lite spillbare kamper på fredagens liste og kan love at resten av påskehelgen ser meget bra ut.

Nyttige lenker:
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus