Arsenal - Leicester

Odds: Handicap 3-veis 0:1 Arsenal

Kampstart lørdag 13. august kl 16.00

Spillestopp kl 15.59 Live odds etter kampstart

Emirates stadium

Kampen kan sees på Viasat 4 og Viaplay

Vi tror Arsenal vinner med to mål eller mer. Oddsen på det spillet leverer du her

Arsenal har mål om å starte den nye sesongen med to seiere på rad når Leicester kommer på besøk til Emirates lørdag ettermiddag.

The Gunners sparket i gang Premier League 2022/23 med en overbevisende seier borte mot Crystal Palace, mens Leicester måtte nøye seg med 2-2 hjemme mot Brentford i sin første kamp.

Arsenal på bortebane i London i åpningskampen av Premier League endte med en pinlig 0-2 smell mot Brentford i fjor, men Mikal Artetas forsterkede mannskap sørget for at lynet ikke slo ned to ganger i den profesjonelle forestillingen mot Crystal Palace.

Spesielt de første 30 minuttene av oppgjøret var enormt imponerende av Arsenal, når de kom ut med masse energi og tempo, og spilte hjemmelaget av banen. De fikk betaling etter en innøvd variant på corner etter 20 minutter når Gabriel Martinelli stanget inn ledermålet.

I andre omgang bølget det mer frem og tilbake, og Aaron Ramsdale i Arsenal-buret måtte vise sin klasse ved flere anledninger.

Matchvinnere i begge ender av banen kjennetegner topplag, og når Ramsdale holdt buret rent var det ganske typisk at innlegget til Bukayo Saka etter 85 minutter gikk via en uheldig Marc Guehi og i mål.

Avgjørelsen falt med det og Arsenal sikret seg en glimrende start i jakten på topp fire.

Spillefrist for lotto er lørdag kl 18

Leicester hadde seieren i lomma mot Brentford

Leicester så lenge ut til å få en perfekt start i hjemmekampen mot Brentford.

Etter at Brentford-angriper Bryan Mbeumo skjøt en halvslapp volley rett på Leicesters nye førstekeeper Danny Ward etter 10 minutters spill, var det stort sett enveiskjøring resten av omgangen.

Ward hadde knapt nok noe å gjøre, mens Brentford-keeper David Raya hadde det mer travelt på andre siden av banen. Etter 33 minutter måtte han kapitulere når James Maddison slo et perfekt hjørnespark som Timothy Castagne stanget inn med hodet, og Leicester gikk til pause med 1-0.

Storscorer Jamie Vardy var servitør helt i starten av andre omgang. Han la en enkel pasning på sølvfat til Kiernan Dewsbury-Hall som dunket til med venstrefoten, og ballen føk inn i nettet via stolpen til ledelse 2-0.

Veien tilbake så da lang ut for Brentford, men storscorer Ivan Toney tente håpet med sin scoring etter 62 minutter. Leicester hadde flere muligheter etter dette, men det var Brentford som igjen fikk noe å juble for.

Innbytter Josh Dasilva fikk muligheten etter 86 minutter og fra 16 meter - med venstrebeinet - skrudde han ballen vakkert i hjørnet bak Danny Ward.

Etter spill og sjanser var det nok ikke helt fortjent, men fotball er ikke alltid rettferdig og Brentford reiste fornøyde hjem til London.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Arsenal tar tre nye poeng

Med Oleksandr Zinchenkos assist, Gabriel Jesus energi og William Salibas man of the match prestasjon fikk debutantene vist seg ordentlig frem i serieåpningen, og Arsenal har nå muligheten til å få en flying start også på hjemmebane.

Leicester rotet bort en tilsynelatende sikker 2-0 ledelse i hjemmekampen mot Brentford, og virket i den kampen å være litt rustne i forsvarsarbeidet. Fremover på banen var de skarpere, og i tillegg til de to målene de fikk smalt det i treverket flere ganger.

Arsenal var seriens tredje beste hjemmelag i fjor(bak Manchester City og Liverpool), mens Leicester var fryktelig svake på bortebane. I hele sesongen 2021/22 vant de kun fire kamper på fremmed gress, og holdt nullen i kun en(mot Burnley som rykket ned).

Arsenal har vunnet de tre siste kampene mot Leicester med to mål eller mer, og i år ser de sterkere ut enn på svært lenge.

Vi tror de vinner med to mål eller mer også denne gangen.

Oddsen på dette spillet leverer du her

All oddsen på Arsenal-Leicester finner du her