Benzema var ikke til stede på lørdagens trening med lagkameratene før El Clasico. Ifølge den spanske avisen Marca er han ikke friskmeldt etter skaden. Han vil bli savnet på Estadio Santiago Bernabeu søndag.

Klikk på denne lenken for å spille på Barcelona-seier mot Real til 4,30 i odds

Benzema ba om å bli tatt av banen mandag. Han følte seg ikke bra, men det var de som trodde han ble spilleklar til kampen mot Barca. Fredagen ble Benzema testet på Valdebebas. Den var positiv, og det ga Carlo Ancelotti håp om at Real-spissen kunne spille.

Men slik gikk det ikke.

Nå mangler Real viktige Benzema mot Barcelona. The Blaugrana er det laget han har scoret fjerde flest ganger mot. Han har totalt elleve mål mot katalanerne, i tillegg til ti målgivende pasninger.

I øyeblikket står Barcelona-seier til 2,95 i odds. Det er den høyeste oddsen Norsk Tipping har hatt på Barca-seier på bortebane mot Real Madrid siden 2017, ifølge nifs.no. Den gangen var oddsen 3,05.

Oddsen på Barca-seier er senket fra 3,05 lørdag kveld til 2,95 søndag morgen.

Real Madrid - Barcelona

Odds: Barcelona vinner og det scores over 2,5 mål i kampen - 4,90 i odds

Kampstart søndag 20. mars kl. 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Estadio Santiago Bernabeu

Slik ser du kampen:

Den vises på TV 2 Sport Premium 1

Vi tror at Barcelona vinner mot Real og at det scores over 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 4,90 i odds

Real Madrid har vunnet de fem siste kampene uansett turnering, og de har ikke tapt i La Liga på de åtte siste kampene.

Hjemmestatistikken til Real Madrid er fryktinngytende. De har tatt 34 poeng fra 14 kamper fordelt slik: 10-4-0, men er det ett lag som kan lage problemer for Los Blancos så er det Barcelona. De har funnet sitt nye selv under Xavis ledelse, og vi tror de ta sin første seier på Santiago Bernabeu siden 2019.

Det er ca. 55 millioner kroner i vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Carlo Ancelottis lag har hamret inn mål i de siste kampene. De scoret tre ganger mot Mallorca og Alaves, og de slo både Real Sociedad og Valencia 4-1.

Xavi har løftet Barcelona

I likhet med Real, er også Barcelona i form, og de har fortsatt til gode å tape en kamp etter 90 minutter siden Champions League-exiten mot Bayern München i desember.

Xavi har virkelig fått fart på det offensive spillet til Barca. De har scoret 27 mål på de siste ti kampene, og de har vunnet fire bortekamper på rad. Men de sliter med å holde nullen borte fra Camp Nou. I de fem siste bortekampene til Barca har begge lagene scoret og det har vært scoret tre mål eller mer i kampene.

De to klubbene har spilt kamp mot hverandre tidligere denne ligasesongen. I oktober vant Real Madrid 2-1 på Camp Nou, men det var mot et helt annet Barca-lag. Det er verdt å merke seg at ingen av de ti siste kampene mellom disse to lagene i Madrid har endt uavgjort.

Det er ca. 55 millioner kroner i vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Barcelona har vunnet seks av de ti siste kampene på Estadio Santiago Bernabeu, mens hjemmelaget står med fire seire.

Hva gjelder mål i El Clasico-oppgjørene i den spanske hovedstaden| har syv kamper endt med minst tre mål (over 2,5), mens tre kamper endte med to eller færre scoringer (under 2,5).

Målrike kamper

Seks av de siste ti La Liga-kampene til Los Blancos har inneholdt tre mål eller flere, mens det har vært scoret over 2,5 mål i de seks siste kampene til gjestene fra Katalonia.

Barcelona spilte en beintøff bortekamp mot Galatasaray så sent som på torsdag, mens Real Madrid hadde spillefri i midtuken. Det er selvsagt en fordel for Real, men uten Karim Benzema vil de være svekket offensivt. Han har vist seg å være så viktig for dem at vi tror de taper uten ham.

Vi tror det blir en underholdende og målrik kamp i den spanske hovedstaden. Det gjør at vi går for Barcelona-seier og at det scores over 2,5 mål i kampen. Det gir 4,40 i odds.

Vi tror at Barcelona vinner mot Real og at det scores over 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 4,90 i odds