Det er en svært spennende sportstorsdag vi har foran oss. I Europa League skal Bodø/Glimt, Viking og Rosenborg i aksjon i 3. kvalifiseringsrunde. I Roma er det Diamond League der både Karsten Warholm, Jacob Ingebrigtsen og sensasjonen Hedda Hynne er på plass.

Fredag er det ca. 105 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her.

Karsten Warholm sesongdebuterte i år med å vinne på 47,10 i Monaco for drøyt tre uker siden. Under DN-galan i Stockholm ni dager senere, smalt han til med smått utrolige 46,88. Altså kun ti hundredeler fra verdensrekorden til Kevin Young som ble satt i OL-finalen i Barcelona i 1992. Forholdene i Stockholm var langtfra perfekte og i tillegg trøblet Warholm på den siste hekken.

Se Diamond League fra Roma på Direktesport. Sendingen starter kl. 18.40.

Så ble det voldsomt fokus foran stevnet i Ostrava 8. september. Dit ble Warholm og trener Leif Ove Alnæs hentet i privatfly og det ble store forventninger på forhånd. Dessverre lyktes ikke Warholm den kvelden og løp inn til 47,62, som faktisk er hans svakeste tid på distansen i år. Søndag var han i Berlin og da fungerte det veldig mye bedre for Warholm og vinnertiden ble sterke 47,08.

I kveld er det Diamond League i Roma og det er flotte forhold som venter. Karsten Warholm sa på onsdagens internasjonale pressekonferanse at han ikke måtte tenke på verdensrekorden, men konsentrere seg om å levere et perfekt teknisk løp. Warholm har levert 5 av de 12 beste løpene på distansen og han er naturligvis storfavoritt til seieren i kveld.

Norsk Tipping har lansert to veldig spennende spillobjekter på kveldens 400 meter hekk. Warholm under 47,00. Her er det lik odds for begge utfall. Vi tror det er god sjanse for at han løper under: Klikk her for å levere spill på at Warholm løper under 47,00.

I tillegg har naturligvis Norsk Tipping odds på at han setter verdensrekord. Da må han altså løpe på 46,77 eller bedre. Foran stevnet i Ostrava for halvannen uke siden, var oddsen satt til 1,90 på at han kom til å sette rekord. I kveld er den oddsen hevet til 2,60: Klikk her for å levere spill på at Warholm setter verdensrekord.

Det norske friidrettsunderet fortsetter. Tirsdag kveld satte Hedda Hynne årsbeste i verden på 800 meter og i løpet av en uke har hun senket sin personlige rekord på 800 meter med nesten to sekunder. I kveld løper Hynna 800 meter i Roma, men hun er ikke favoritt på distansen.

Jacob Ingebrigtsen er også på plass i Roma i kveld og han skal løpe 3 000 meter. Han er favoritt til å vinne løpet. Norsk Tipping har et interessant spillobjekt på 3 000 meteren. Jacob Ingebrigtsen under 7.27.00 på distansen: Klikk her for å levere spill på at han klarer det.