Fährmann spilte fem kamper på rad for Schalke i starten av sesongen. Den tidligere Brann-keeperen holdt blant annet nullen i bortekampen mot Paderborn i september. Den kampen vant Schalke 1-0.

Dette spillet på Schalke-seier gir nesten fire ganger innsatsen. Sjekk her!

I kampen etter tapte Schalke 1-2 mot Karlsruhe, og Schalke-trener Dimitrios Grammozis var ifølge Bild skuffet Fährmanns prestasjon i kampen. Det førte til at den tidligere Brann-keeperen mistet plassen til Martin Fraisl. Nå har han sittet på benken i de 15 siste kampene.

Han starter antakeligvis på benken også i fredagens kamp, men vi tror Schalke 04 tar sesongens andre seier mot Paderborn, selv om han ikke spiller fredagens kamp.

Schalke 04 - Paderborn

Odds: Schalke 04 vinner - 1,72 i odds

Kampstart fredag 18. februar klokken 18.30

Spillestopp kl 18.29 Live odds etter kampstart

Veltins-Arena

Vi tror at Schalke 04 vinner. Det kan du spille på her til 1,72 i odds

Schalke 04 er Tysklands nest største klubb etter Bayern München og har 160 000 medlemmer, til tross for at klubbens hjemby Gelsenkirchen kun har 260 000 innbyggere.

For tre siden spilte laget åttedelsfinale i Champions League mot Manchester City. To år senere rykket ned fra Bundesliga. Nå kjemper de om å rykke opp igjen, men det er tett i toppen i 2. Bundesliga. Kun fire poeng skiller serieleder St. Pauli og Heidenheim som ligger på sjetteplass.

Spilte treningskamp for Brann

Schalke er på femteplass med 37 poeng. De trenger tre poeng i fredagens kamp mot Paderborn for å henge med i kampen om en direkte opprykksplass.

Den tyske storklubben har to tidligere Brann-spillere og en tidligere Bodø/Glimt-spiller i troppen.

Det var flere som lot seg overraske og begeistre da Brann hentet Schalke 04-legenden Ralf Fährmann i mars 2020, og siden bekreftet at keeperen skulle spille for Brann den første delen av denne sesongen.

Men pandemien gjorde at seriestarten i Norge ble flyttet, og den tyske målvakten spilte bare en treningskamp for Brann - mot finske HJK Helsinki. Det ble tyskerens eneste kamp i Brann-drakten.

I Schalke har han denne sesongen fått to nordmenn som lagkamerater. Tidligere Brann-spiller Andreas Vindheim har kommet fra Sparta Praha og Marius Lode er hentet til Tyskland fra Bodø/Glimt. Vindheim er ute med skade, og spiller ikke fredagens kamp, mens Marius Lode og Fährmann er begge ventet å starte på benken.

Etter å ha vært ubeseiret i fem kamper på rad, tapte Schalke 04 1-2 mot Fortuna Düsseldorf forrige helg.

Schalke 04 har vunnet tre av de fire siste hjemmekampene, og vi tror de slår tilbake mot Paderborn fredag.

Går Paderborn på sitt første bortetap?

Paderborn står uten seier i de tre siste kampene, og de har kun vunnet én av de siste ni ligakampene. Men Schalke får det ikke enkelt her. Paderborn er det eneste laget i 2. Bundesliga som ikke har tapt på bortebane denne sesongen. De står med 6-4-0 og 23-10 i målforskjell.

Paderborn har tapt seks kamper denne sesongen, men ingen av tapene har vært med mer enn ett mål.

Det har kun vært åtte kamper mellom Schalke og Paderborn. Storklubben fra Gelsenkirchen er ubeseiret i alle åtte kampene. De står med syv seire og én uavgjort. Vi tror de vinner igjen fredag.

Vi tror at Schalke 04 vinner. Det kan du spille på her til 1,72 i odds