King hadde mye motgang forrige sesong. Mot sin vilje måtte han tilbringe første halvdel i Championship etter nedrykket med Bournemouth. Så fikk han ikke starte en eneste ligakamp for Everton.

Ca 586 millioner kroner i Eurojackpot - klikk her for å spille før fredag kl. 19.00.

Det gjorde naturlig nok at forventningene var noe dempet til mannen som skulle erstatte supporterfavoritten Troy Deeney.

Men King har fått en kongestart på sesongen. Den norske landslagsspilleren har så langt scoret flere Premier League-mål enn store profiler som Romelu Lukaku, Pierre-Emerick Aubameyang og Roberto Firmino.

29-åringen fra Romsås har scoret fem mål på 13 kamper for Watford. Fire av scoringene har kommet på bortebane.

Kun Liverpools Mohamed Salah (9) og Manchester City-spilleren Bernardo (5) har scoret flere bortemål enn nordmannen så langt denne sesongen.

King har vært direkte involvert i ni mål på de ni siste bortekampene i Premier League. Han har seks mål og tre målgivende, men nordmannen har kun scoret to ganger på 26 bortekamper i London. Begge målene kom mot Crystal Palace i henholdsvis 2016 og 2019 for Bournemouth.

Vi tror han gjør noe med den statistikken mot et svekket Brentford-lag fredag kveld.

At Joshua King scorer for Watford mot Brentford gir 3,30 i odds

Brentford - Watford

Odds: Watford vinner - 3,30

Kampstart fredag kl 21.00. Spillestopp kl 20.59. Live odds etter kampstart.

Brentford Community Stadium.

Kampen kan sees på TV2 Sport Premium 1.

Vi tror at Watford vinner. Spill på det til 3,30 i odds her

Brentford har funnet formen. De har tatt fem poeng på de fire siste kampene, og de vil skaffe seg en liten luke ned til lagene som kaver i bunnkampen om de tar tre poeng i fredagens kamp mot Watford.

Toppscoreren er koronasmittet

Men Brentford er svekket før kampen mot Watford. De mangler toppscorer Ivan Toney. Han har testet positivt for covid-19.

The Bees vil også måtte klare seg uten Sergi Canos, som er suspendert etter å ha fått sitt femte gule kort for sesongen, da han feiret scoringen mot Leeds forrige helg.

Ca 586 millioner kroner i Eurojackpot - klikk her for å spille før fredag kl. 19.00.

Toney har scoret syv mål så langt denne sesongen, mens Canos har to, og fraværene gjør at Brentford mangler alternativer på topp. Watford har fått det tøffere enn Brentford etter comebacket i Premier League.

The Hornets befinner seg nede på 17.-plass, kun tre poeng over nedrykksstreken, men Brentford ligger oppe på ellevteplass med fire poeng mer enn Joshua King & co.

Fem år uten fredagstap

Brentford er ubeseiret i de åtte siste ligakampene de har spilt på en fredag (6-2-0). Forrige gang de tapte på en fredag var i 2016 mot Fulham.

Denne fredagen mangler de imidlertid to svært viktige spillere. Det tror vi vil få konsekvenser.

40 ekstra Lotto-millionærer lørdag 18. desember. Lever kupongen her!

Med Toney og Canos ute, vil Watford ha en god mulighet til å ta tre viktige poeng på Brentford Community Stadium fredag kveld.

Sist sesong spilte disse to lagene i Championship. Den gangen spilte lagene 1-1 på Vicarage Road, mens the Bees vant 2-0 på hjemmebane i mai.

Fire av de seks siste møtene mellom nyopprykkede lag i Premier League har blitt vunnet av bortelaget. Vi tror også det skjer i fredagens kamp.

King er i storform, og vi blir ikke overrasket om nordmannen kommer på scoringslisten i denne kampen. Vi går for en godt betalt borteseier her.

At Watford vinner gir 3,30 i odds