Gå til sidens hovedinnhold

Kings med kniven på strupen

LA Kings ligger under 0-2 i kamper og må vinne kveldens batalje mot Chicago Blackhawks.

Sportspills meny tirsdag:
V4 Gävle: Vi jakter på ny suksess i Sverige
V5 Bjerke: Kolle tar lunsjen

Langoddsen tilbyr i dag en meget variert liste. Her finner vi alt i fra VM-kvalik, vennskapskamper, 3. divisjon, NM for kvinner, brasiliansk serie b og masse mer!

1. Dagens langskudd
Japan – Australia U 3.15
Japan er ranket som nummer 30 og leder gruppe B i AFC-kvaliken. Ligger tre poeng foran Jordan på andre og fire foran Australia på tredje. Med 4-1-1 ser det lyst ut med tanke på spill i Brasil neste år. Eneste tap kom borte mot Jordan, men det ble revansjert 6-0 hjemme, og er uten poengtap på Saitama Stadium med 3-0-0. I møtet med Australia er det mye som står på spill, hvis de unngår tap er de nemlig klare for VM. Og akkurat det kan få stor innvirkning på dagens kamp. Hvis det står uavgjort utover i kampen vil Japan trolig ikke ta alt for mange sjanser fremover i fare for å ødelegge festen på Saitama.

Australia er ranket som nummer 30, og selv om de ligger på tredjeplass er muligheten for spill i Brasil fremdeles tilstede; nummer tre fra gruppe A og B møtes i playoff-finale om den siste billetten. Men det er et realt bikkjeslagsmål for å kapre tredjeplassen, både Oman og Irak jager bak med henholdsvis ett og to poeng færre. Aussiene kommer til å være desperate etter poeng i Japan, og vi tror de har en god sjanse: forrige gang dagens duellanter møttes ble det 1-1 på Brisbane Stadium. Australia spiller mye uavgjort, de har totalt 1-3-1, og har i tillegg en stor motivasjonsfaktor med seg i baggen. Dermed setter vi en hundrelapp på uavgjort mellom Japan og Australia til 3.15 på dagens langskudd.

Dagens avslag
Romania – Trinidad og Tobago H 1.20
Privatlandskamp. Romania har gjort det brukbart i VM-kvaliken, ligger bare ett poeng bak Ungarn på andreplass og har en fair sjanse til å komme seg til Brasil. Trinidad og Tobago er allerede eliminert fra CONCACAF-kvaliken, havnet ett poeng bak Guyana i mellomspillet, og er nummer 82 på FIFA rankingen. Altså ikke noe storlag på gang i Trinidad og Tobago. Men dette er likevel en vennskapskamp; Romania kan meget mulig eksperimentere med lagoppstillingen, og selv om det rumenske reservelaget sikkert har gode muligheter til å vinne, holder vi oss unna 1.20 på hjemmeseier.

36. LA Kings - Chicago Blackhawks
NHL. Western Confernce finals. Regjerende mester LA Kings har kniven på strupen, igjen. Men det er ingen uvant situasjon for dette laget. Kings har vært gjennom alle slags mulige scenarier i de to siste sluttspillene. I kvartfinalen i Western Conference slo de tilbake mot St. Louis Blues; etter å ha ligget under 0-2 i kamper vant de til slutt 4-2. I semifinalen mot Anaheim Mighty Ducks stod det 3-3, og i det som utartet seg til et episk slag om California, avgjorde J. Williams med to scoringer hjemme på Staples Center. Og nå ligger de altså under 0-2 i matcher når de returnerer til LA.

Kveldens kamp blir knallhard, det er det ingen tvil om. Chicago var det beste laget gjennom sesongen, de var like gode borte som hjemme (18-3-3 hjemme, 18-4-2 borte), og har potensielle matchvinnere i Sharp og Hossa. De overbeviste med å slå ut Minnesota Wild 4-1 i kvartfinalen, for deretter ta seg av Detroit Red Wings i neste runde. Spesielt opphentingen mot Detroit var imponerende; fra å ligge under 1-3 i matcher vant de tilslutt 4-3.

Etter to tap i Chicago håper LA på å slå tilbake nok en gang på Staples Center. Og de skal ha gode muligheter: Kings har vunnet 14 strake hjemme siden mars, syv på rad i sluttspillet, og hadde totalt 19-4-1 gjennom sesongen. Flere motspillere har uttalt at Staples Center er en av de mest høylytte arenaene i hele ligaen, og akkurat det gir Kings en meget stor fordel. De får utvilsomt et ekstra gir av sine fanatiske hjemmefans, som er mye av grunnen til at de har vært så gode i LA (19-4-1), og heller middelmådige borte (8-12-4).

Selv om serien fortsetter uansett utfall, er det i realiteten vinn eller forsvinn for Kings. Sjansene for å unnslippe 0-3 mot årets Blackhawks er mikroskopiske. Derfor kommer publikum garantert til å gjøre sin tilstedeværelse ekstra godt bemerket i kveldens triller.

Mike Richards er usikker, men ellers er det ingen nye skader.

Blackhawks er muligens det laget som er mest allsidig og har størst dybde, men Kings har blitt stilt til veggs gang på gang, og alltid slått tilbake. Vi tror de gjør det igjen mot Blackhawks, og dermed melder seg på i serien igjen. LA Kings til 2.20 blir dagens spill.

36. LA Kings - Chicago Blackhawks 2.20 3.40 2.35

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');


Annonse: Dette kredittkortet ble best i test i VG 3. juni 2013

Kommentarer til denne saken