Foto: Faksimile Yahoo! News

Kioskansatt vant 1,5 milliarder

Fattige Chris Shaw betalte 5 dollar for lottokupongen.

Kommersielt

Chris Shaw (29) fra Missouri er trolig verdens lykkeliste amerikaner akkurat nå. I natt norsk tid stod han frem som vinneren av jackpotten i Powerball, et av verdens største lotterier.

Den tatoverte tobarnsfaren jobber i en kiosk i byen Marshall øst for Kansas, og det var her han fylte ut vinnerkupongen på 5 dollar. For to dager siden var det relativt mye penger for 29-åringen, som ble oppdratt av besteforeldrene sine.

Har du lykken med deg? Spill Lotto her!

- Kunne ikke betale regninger
Han forteller til nyhetsbyrået AP at han bare hadde 28,96 dollar på bankkontoen.

- Vi har ikke hatt så god råd. Bare det å kunne betale regningene våre er en stor lettelse. Jeg hadde flere regningen hjemme som jeg ikke ante hvordan jeg skulle betale, sier Shaw.

Den heldige vinneren smiler uten begge fortennene, noe som skyldes at han ikke har brydd seg så mye om tannhygiene. Å få råd til et par nye tenner burde ikke være noe problem nå.

Shaw har ennå ikke bestemt seg for om han skal fortsette i kioskjobben, men ungene skal få seg en tur til Disneyland.

Lørdagens Lotto-rekke?
Han har nå valget mellom å få utbetalt hele premiebeløpet på 258 millioner dollar fordelt over 30 år og å få ca halvparten på konto umiddelbart. Da må han «nøye seg» med 124.875.122 dollar.

Vinnerrekken var 11-34-41-49-55, med Powerball-tallet 20 og Power Play-tallet 2. Kanskje det er rekken du bør satse på i lørdagens Lotto-omgang?

Ifølge Wikipedia har lotteriet Mega Millions tidenes største premieutbetaling. I 2006 delte åtte arbeidskollegaer premien på 365 millioner dollar.

Nyttige lenker:
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Viking Lotto
Lotto

Sportspill.no on Facebook

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus