Gå til sidens hovedinnhold

Kjempeodds på Bayern München-tap

Bayern München har ikke tapt en seriekamp siden 7. desember. Lørdag venter en tøff bortekamp mot Bayer Leverkusen.

Det er flere og flere ligaer som starter opp igjen i juni, men fortsatt er det tysk Bundesliga som er den eneste av de fem store ligaene som er i gang. Lørdag er det klart for toppoppgjør mellom Bayer Leverkusen og Bayern München.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 1800. Lever kupongen her!

Bayer Leverkusen - Bayern München H 4,95
Flotte 7-1-1 på de ni siste seriekampene for Leverkusen, og tapet kom overraskende nok hjemme mot forrige tirsdag (1-4. Slo tilbake med 1-0 seier borte mot Freiburg forrige fredag. Ligger på 5. plass med 56 poeng, det er a poeng med Borussia Mönchengladbach på den meget viktige 4. plassen (som gir Champions League). Samtidig er det kun to poeng opp til RB Leipzig på 3. plass. 7-4-3 totalt på hjemmebane. Lars Bender er ute med skade, ellers ser det bra ut med mannskapet.

Klikk her for å levere dette tipset

Bayern München med formidable 14-1-0 på sine 15 siste seriekamper og har skaffet seg sju poengs ledelse ned til Borussia Dortmund på 2. plass. Tok sin åttende strake ligaseier da Fortuna Düsseldorf ble smadret 5-0 hjemme forrige lørdag. Bunnsolide 10-2-2 på bortebane. Philippe Coutinho, Niklas Süle og Corentin Tolisso er de viktigste fraværene, men Bayern München har som kjent en bred og meget solid tropp.

Bayer Leverkusen vant 3-1 i tilsvarende kamp på Bay Arena og er kapable til å vinne igjen. Bayern München gikk på sitt forrige serietap 7. desember i fjor, da det ble 1-3 tap borte for Borussia Mönchengladbach. Slik oddsene er satt i lørdagens toppkamp, er vi "tvunget" til å lansere hjemmeseier til friske 4,95 i odds.

Klikk her for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken