Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips: Midtukekupong med Tottenham - Borussia Dortmund
Oddsdobbel Championship: Serielederen får seg en smekk
Oddssingel CL: Real Madrid kommer ikke til dekket bord i Amsterdam
Oddssingel håndball: Bortesvake Halden får trøbbel på Jæren
V75 Bjerke: Hamre sitter på leken
V4 Halmstad
: Nye godbiter blir servert til lunsj
Vikinglotto onsdag: Hele 136 mill kr i førstepremiepotten
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

NB! Onsdag er det ca 136 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Onsdagens langoddsprogram byr på to åttendedelsfinaler i Champions League. Tottenham tar imot Borussia Dortmund på Wembley, og Real Madrid reiser til Amsterdam for å møte Ajax. I England spilles det også syv kamper i Championship, og det er også to kamper i fransk Ligue 1. Det er i tillegg et par eliteseriekamper i håndball for herrer, og det spilles en rekke ishockeykamper i blant annet Sverige, KHL, Finland og Tsjekkia. I NHL spilles det to kamper natt til torsdag.

Tottenham – Borussia Dortmund (pause/fulltid dobbel) U/H – 5,25 (spillestopp kl 20.55)

Tottenham tok seg videre fra en knalltøff gruppe med lag som Barcelona og Inter. Spurs er ikke blant favorittene til å vinne Champions League denne sesongen, men de er en motstander som ikke må tas lett på i øyeblikket. London-klubben slo Leicester 3–1 hjemme på Wembley søndag. Dermed henger de fortsatt med i tittelracet i Premier League, og etter at Spurs er ute av både FA- og ligacupen vil Mauricio Pochettino satse alt på Champions League.

Tottenham har vunnet elleve av 15 kamper etter gruppespillet i Champions League ble avsluttet, og helgens seier mot Leicester var London-klubbens tredje seier på rad.

Borussia Dortmund kommer imidlertid ikke til England som underdogs. De tyske gigantene topper 1. Bundesliga etter 21 serierunder, fem poeng foran Bayern München.

Dortmund tok seg i motsetning til Tottenham enkelt til åttendedelsfinalen. De vant sin gruppe på bedre målforskjell enn Atlético Madrid, men de to siste ukene har formkurven pekt nedover.

For halvannen uke siden måtte de nøye seg med 1–1 mot Eintracht Frankfurt, og deretter røk de ut av den tyske cupen mot Werder Bremen.

I helgen fortsatte nedturen. De ledet 3–0 mot Hoffenheim på lørdag, men rotet vekk ledelsen og spilte 3–3. Hoffenheim scoret tre ganger i løpet av de 15 siste minuttene.

Det ligger an til å bli en underholdende kamp på Wembley. Spurs har scoret i 23 av de siste 25 kampene, men de har bare klart å holde nullen i én av de siste syv kampene. Nå møter de et Dortmund-lag som har scoret tolv mål på de fire siste kampene.

Tottenham mangler viktige Harry Kane, Dele Alli og Ben Davies. Også Dortmund har sentrale fravær. De må klare seg uten Łukasz Piszczek, Paco Alcácer, Manuel Akanji og Marco Reus.

Tottenham vant begge kampene mot Dortmund i gruppespillet i 2017-2018-sesongen, og vi tror at Spurs har gode muligheter til å vinne hjemme på Wembley onsdag. Tyskerne har vist svakhetstegn de siste ukene, mens Tottenham har imponert, selv om de har manglet superspissen Harry Kane.

Det sto uavgjort til pause i tre av Dortmund sine seks gruppespillkamper. Også i tre av Spurs sine seks gruppespillkamper var stillingen uavgjort til pause. Tottenham ledet faktisk ikke til pause i noen av kampene på hjemmebane.

Jeg ser for meg at det blir en jevnspilt første omgang, hvor det står uavgjort, og at Tottenham avgjør kampen i annen omgang. Et sikt scenario gir sjenerøse 5,25 i odds. Det mener jeg er et bra spill. Spillestopp er klokken 2055.

Klikk her for å levere dette spillet