Gå til sidens hovedinnhold

Kjempetrøbbel for Brann på hjemmebane

Brann sliter med å score mål hjemme på Brann stadion og de sliter med å vinne hjemmekamper. Likevel skal det bli seier mot irske Shamrock Rovers i kveld.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddssingel Europa League: Kjempetrøbbel for Brann på hjemmebane
Oddsdobbel:
Molde gjør kort prosess
Oddssingel Afrikamesterskapet 1:
Eventyret fortsetter for Madagaskar
V65 Øvrevoll:
Mina skal fikse V65-cashen på Øvrevoll
V65 Bergen: Fyldig kveldsmeny i Bergen
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019

Molde, Brann og Haugesund skal alle i aksjon i 1. kvalifiseringsrunde av Europa League i kveld og det er kampene fra Europa League-kvalifiseringen som dominerer torsdagens langoddsprogram. I tillegg spilles de to siste kvartfinalene i Afrikamesterskapet etter at Senegal og Nigeria ble klare for semifinale i går. Det er ellers 6. etappe i Tour de France og det er tennis fra Wimbledon.

NB! Fredag er det ca 163 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før klokken 19.00. Lever kupongen her!

Brann - Shamrock Rovers pause/fulltid U/H 4,00 (spillestopp kl 18.55)

Det gnistrer fortsatt ikke i det hele tatt av Branns offensive spill og søndag ble det nok en frustrende hjemmekamp for Brann-fansen. 0-0 hjemme mot Mjøndalen betyr at Brann kun står med 3-3-2 på sine åtte første hjemmekamper i Eliteserien og med kun sju scorede mål. Massivt ballinnehav til tross så sliter Brann med å skape sjanser på hjemmebane. Ligger på en grei 5. plass i serien og skal ut i Europa for første gang siden 2017/18-sesongen. Da gikk Brann inn i andre runde av Europa League-kvalifiseringen og vant første kamp 1-0 borte mot slovakiske Ruzomberok, men gikk på et pinlig 0-2 tap i hjemmereturen. Kaptein Vito Wormgoor måtte ut med skade mot Mjøndalen i søndagens seriekamp og blir ikke klar til kveldens kamp. I den kampen spilte Lars Arne Nilsen en 3-5-2 formasjon og Jesper Löfgren erstattet da Brann-kapteinen. Så får vi hvilken formasjon Nilsen velger i kveld. Utover Wormgoor, må også Brann unnvære Kristoffer Barmen.

Shamrock Rovers endte på 3. plass i den irske serien forrige sesong, men var hele 25 poeng bak vinneren Dundalk. Etter at to tredjedeler av årets sesong er gjennomført, ligger laget på 2. plass. Det skiller åtte poeng opp til serieleder Dundalk. Fine 8-0-4 på tolv spilte bortekamper. Ga svenske AIK match i første kvalifiseringsrunde i fjor. Tapte riktignok hjemmeoppgjøret 0-1, men vant 1-0 etter ordinær tid i returen i Stockholm og røk først ut etter ekstraomganger.

Brann sliter voldsomt på hjemmebane for tiden og i fem av de siste seks hjemmekampene i Eliteserien har det stått uavgjort til pause og i fire av dem har det stått 0-0. Med tanke på det, er det klart mest interessant med pause/fulltid-kombinasjonen U/H i kveld. Denne betales med flotte 4,00 i odds.

Kommentarer til denne saken