Mannen i 60-årene var hjemme med kona og lurte fælt på hva hvorfor Norsk Tipping tok kontakt med han fredag kveld. Han hadde nemlig to dager i forveien kjøpt en Keno-kupong på Bunnpris Eidsvåg i Molde, og hadde siden ikke tenkt så mye over den.

I Keno er det vinnersjanse hver dag, og man kan vinne inntil 20 millioner kroner.

Da han ble spurt om kupongen svarte han som følger:

- Det er jo vanskelig å få vinni noe.

Norsk Tipping avslørte da at kupongen faktisk hadde gått inn fredag kveld, og at han hadde vunnet hele 4 millioner kroner.

- Ja vel?

Oppringeren tolket det hele som noe sindig, før mannen begynte å le:

- Det var jo trivelig.

LES OGSÅ: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemer

Rolig feiring

Den sindige Keno-millionæren hadde ingen umiddelbare planer for hva premien skulle gå til.

- Det blir nok litt forskjellig. Jeg kommer kanskje bruke litt på bil, men vi får se.

Anledningen skulle så klart markeres, om enn i avslappet stil:

- Vi må nok feire litt i kveld med noe godt i glasset.


Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.


10 rette

Den heldige vinneren hadde levert en kupong på Keno-nivå 10 med rekkepris på 20 kroner. I hver trekning trekkes det ut 20 tall (av totalt 70). Keno-nivået sier noe om hvor mange tall du spiller med, og moldenseren hadde altså 10 tall i sin rekke. Samtlige var blant de uttrukne tallene, og det betyr toppremie.

I Keno er premien fast: oddsen ganges med rekkeprisen. Får du inn 10 tall på Keno-nivå 10, er oddsen 200 000 - og 200 000 ganger 20 kroner i rekkepris, gir dermed 4 millioner kroner i premie.

Norsk Tipping gratulerer!


Vinnersjanse Keno

Det trekkes totalt 20 tall av 70 mulige i hver Keno-trekning. For å vinne førstepremie må du spille på Keno-nivå 10 og få 10 rette. Sannsynligheten for det er 1:2 147 181. Det er med andre ord drøyt 2,14 millioner mulige kombinasjoner av 10 rette på Keno-nivå 10. Det er totalt 9 Keno-nivåer, og det er egne vinnersjanse på hvert nivå. Les mer om Keno og vinnersjanse her

Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 2 707 220

Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 2

Antall millionærer i 2020: 2

Høyeste premieutbetaling i 2020: 6 000 000 kr