Granada har fått en elendig start på sesongen. De har spilt to bortekamper så langt, men ennå ikke scoret. I forrige bortekamp slapp de inn fire mål mot Rayo Vallecano. Det virker som Memphis Depay får gode arbeidsforhold i mandagens kamp.

Barcelona - Granada

Memphis Depay scorer mål - 1.85

Kampstart mandag 20. september kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Camp Nou

Vi tror at Memphis Depay scorer mot Granada. Spill her til 1,85 i odds

Memphis Depay har vært en av Barcelona-spillerne som har stått frem denne sesongen. Han har allerede notert seg for to scoringer og én assist i de tre første La Liga-kampene for katalanerne.

Nederlenderen spilte opp Gerard Pique i kampen mot Real Sociedad, og han scoret ett mål borte mot Athletic Bilbao på bortebane og ett mot Getafe hjemme på Camp Nou.

Scoret fire på fire kamper

Skulle han score to ganger mot Granada mandag, vil han tangere de to tidligere Barcelona-spillerne Zlatan Ibrahimovic og Cesc Fabregas. Begge scoret fire mål på de fire første kampene i Barcelona-trøyen. Zlatan scoret mot Sporting Gijon, Getafe, Atletico Madrid og Racing Santander i 2009-2010-sesongen, og Fabregas hadde fire mål og fire målgivende pasninger mot Villarreal, Real Sociedad, Osasuna og Valencia i 2011-2012-sesongen.

Onsdag er det ca. 44 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Memphis Depay viste allerede før sesongen startet at han ville bli en viktig spiller for Ronald Koeman. Den nederlandske landslagsstjernen scoret i tre treningskamper mot Girona, Stuttgart og Juventus.

Men Granada har vært en hard nøtt å knekke for Barca. De har faktisk vunnet to av de fire siste kampene mot det katalanske storlaget. Granada vant 2-1 på Camp Nou sist sesong, men de har fått en dårlig start på sesongen. Vi får trøbbel mot et Barcelona-lag som vil slå tilbake etter 0-3-tapet mot Bayern Munchen.

Memphis Depay blir viktig for Barca i denne kampen, og vi tror at han kommer på scoringslisten. Det gir 1,85 i odds.

Vi tror at Memphis Depay scorer mot Granada. Spill her til 1,85 i odds