Gå til sidens hovedinnhold

Klart for ny målfest mellom Nederland og Østerrike

Tallenes tale er klinkende klar: Det blir målfest når Nederland møter Østerrike i Amsterdam i kveld.

For selv om det er vanskelig å spå utfallet av kampene i EM om dagen, er det mye som tilsier nettsus på Johan Cruyff Arena torsdag.

Det var kun Italia som skapte flere målsjanser enn Nederland og Østerrike i åpningskampene i årets mesterskap. Italia spilte seg frem til åtte målsjanser mot Tyrkia, mens statistikken forteller at Nederland og Østerrike hadde syv muligheter hver mot henholdsvis Ukraina og Nord-Makedonia.

Fredag er det ca. 352 millioner i Eurojackpot-potten.

Dessuten har det en tendens til å bli veldig målrikt når Nederland og Østerrike møtes. På de ti siste kampene mellom lagene er det scoret totalt 39 mål. Det gir et snitt på 3,9 scoring per kamp. Dersom man bare ser på de syv siste kampene er det scoret 30 mål. Da er snittet hele 4,3 mål per kamp.

Det ligger an til å bli en målrik kamp i Amsterdam.

Nederland - Østerrike (Totalt antall mål over/under 3,5) Over 2,75 (spillestopp torsdag kl. 20.59. Kampen vises på TV2)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Etter å ha mislyktes i å kvalifisere seg for EM i 2016 og VM i 2018, vil Nederland vise seg frem i årets mesterskap.

Nederlenderne spilte underholdende angrepsfotball mot Ukraina søndag. De scoret tre mål, men det kunne vært dobbelt så mange.

Her kan du skrape Flax på nett

The Oranje viser god form. De har kun tapt én av de siste tolv kampene, og de har vunnet fem av de seks siste. Frank de Boers menn er ubeseiret i seks kamper på hjemmebane, og den trenden tror vi fortsetter når Østerrike kommer til Johan Cruyff Arena torsdag.

Østerrikes 3-1-seier mot Nord-Makedonia søndag, var nasjonens første seier i et EM-sluttspill.

Savner van Dijk

Likevel, det lite som tyder på at Østerrike skal bli den store overraskelsen i årets mesterskap. De slet voldsomt med EM-debutantene Nord-Makedonia, men de scoret to mål på de siste tolv minuttene. Østerrikerne har mange talentfulle offensive spillere, og de skal være i stand til å score mot et nederlandsk lag som sårt savner Virgil van Dijk i forsvarsrekken. Det defensive spillet Nederland viste mot Ukraina gir grunn til bekymring. Særlig siden vi vet at Østerrike har scoret i fem av de siste seks kampene.

Her kan du skrape Flax på nett

Nederland har scoret tre mål i de to siste kampene, og i syv av de åtte siste kampene til nederlenderne har det vært scoret tre mål eller mer.

Det er i så måte verdt å nevne at Nederland har vunnet 3-1 mot Østerrike i de to siste kampene mellom lagene i Nederland. Det er også interessant å merke seg at det har vært scoret tre mål eller mer i seks av de syv siste kampene mellom disse to landene.

At det scores over 3,5 mål gir 2,75 i odds. Det er et greit spill på denne kampen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset