Koronaviruset skaper enorme utfordringer for sport og idrett verden over og tirsdag ble det kjent at fotball-EM utsettes til 2021. I tillegg er det utsettelser og innstillinger over en lav sko innen sportens verden.

NB! Onsdag er det ca 166 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Kampene begynner klokken 12:00 - for å se kampene i fullskjerm klikker du i videovinduet og velger full skjerm.

Men fortsatt er det litt som skjer. I Hviterussland og Australia spilles det fotball i den øverste divisjonen.

Også i sjakkens verden er det restriksjoner, men i Jekaterinburg i Russland spilles det kandidatturnering. Kirill Alekseenko, Jan Nepomnjasjtsjij, Anish Giri, Wang Hao, Fabiano Caruana, Ding Liren, Aleksandr Grisjtsjuk og Maxime Vachier-Lagrave skal i tre uker sitte nærmest innesperret på luksushotellet Hyatt Regency. I løpet av tre uker, skal det kåres en vinner og i slutten av desember skal denne vinneren møte Magnus Carlsen til tittelkamp.

Se med norske kommentatorer under:

Se med engelske kommentatorer (avansert) under:

Søndag er det dag fem av denne kandidatturneringen. Spillerne skal møte hverandre to ganger, så totalt spiller de åtte kamper. Elleve av de 16 første kampene har endt med remis og lørdag endte alle fire kampene med remis. Slik er oversikten blant de åtte kandidatene etter fire spilte kamper (antall poeng, seier gir ett poeng, remis 0,5 poeng tap 0 poeng):

Klikk her for å spille på søndagens kamper

Jan Nepomnjasjtsjij - 2,5 poeng
Maxime Vachier-Lagrave - 2,5 poeng
Hao Wang - 2,5 poeng
Fabiano Caruana - 2 poeng
Aleksandr Grisjtsjuk - 2 poeng
Kirill Alekseenko - 1,5 poeng
Anish Giri - 1,5 poeng
Ding Liren - 1,5 poeng

Det betyr at stillingen er uforandret i toppen etter et tuneringen er halvspilt. Fabiano Caruana er fortsatt den største favoritten til å vinne turneringen og dermed få møte Magnus Carlsen til tittelkamp i desember.