Gå til sidens hovedinnhold

Knallodds på at begge lag scorer og Nice vinner over Nantes

Nice ligger på den viktige andreplassen som kvalifiserer direkte til Champions League. Vi tror på tre nye poeng hjemme mot Nantes.

Nice - Nantes

Odds: Nice vinner og begge lag scorer

Kampstart fredag 14. januar kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Allianz Riviera

Kampen kan sees på direktesport.no

Vi tror Nice vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 4.30 i odds

Både Nice og Nantes har vist fin form de siste kampene, og spesielt Nice fikk en flying start på 2022 når de reiste til Brest og vant 3-0 sist helg. Nantes spilte mot Monaco og holdt storlaget til 0-0 hjemme på Stade de la Beaujoire.

Bortekampen mot Brest ble en spesiell affære i og med at Morgan Schneiderlin hos Nice fikk det røde kortet etter 20 minutters spill. Brest dominerte banespillet i store perioder, men likevel greide Nice å dra i land tre nye poeng og tok sin fjerde seier på rad i alle turneringer.

Etter en tung periode der Nice gikk tre kamper på rad på eget gress uten å score, klarte de å snu trenden i siste hjemmekamp i 2021. Selv om de ble liggende under mot Lens snudde de oppgjøret og vant til slutt 2-1.

De har sluppet motstanderen til hele 22 skudd på mål de tre siste kampene, og i den siste mot Brest ble keeper Walter Benitez ordentlig svett da motstanderen hadde ti skudd på mål. Dette er nok noe de har jobbet med og forhåpentligvis fikset til kampen mot Nantes.

Selv om de har fått mye skudd mot seg har de bare sluppet inn 17 mål totalt i serien, noe som bare Marseille topper med sine 15. På hjemmebane har de riktignok hentet ballen ut av eget nett i åtte av ti kamper, så sjansen for en scoring til Nantes er stor.

Det er en solid premiepott i Eurojackpot. Husk spillefrist fredag kl 19

Nantes er også i form

Søndagens kamp mot Monaco var en solid forestilling defensivt for mannskapet til Antoine Kombouare. De holdt tabellnaboen til bare et skudd på mål, og forlenget sin fine rekke til fire kamper på rad uten tap.

Før kampen mot Monaco hadde de tre strake seiere. Først 1-0 borte mot Lorient, så 3-2 hjemme mot Lens før de kriget seg til en knepen 1-0 seier borte mot Saint-Etienne.

58 år gamle Koumbouare som selv spilte 150 kamper for Nantes har gjort en god jobb med laget som skuffet stort i fjor da de måtte ut i playoff for å berge plassen.

De er solide defensivt og spesielt i de siste kampene har de snørt igjen sekken. På de seks siste kampene i serien har de sluppet inn fire mål der to av de kom i 3-2 seieren over Lens.

Gjennom hele sesongen har de likevel slitt med å holde nullen på bortebane, og har sluppet inn mål i åtte av ti bortekamper. Vi tror trioen på topp for Nice sørger for at nullen sprekker også på den franske rivieraen.

Nice tar tre viktige poeng

Nice har i det siste hatt evnen til å finne måter å vinne kamper på, og med en keeper i storform og trioen Kasper Dolberg, Amine Gouri og Andy Delort på topp blir det for mye å håndtere for Nantes.

Disse tre har scoret 22 av 32 mål i serien og puttet et hver i forrige kamp mot Brest. I tillegg har Nice statistikken på sin side da Nantes har kun en seier på de 13 siste bortekampene mot Nice. Den kom helt tilbake i 2015.

Vi tror på seier til Nice og at begge lag scorer.

Det spiller du på her til 4.30 i odds