Tyskland - Italia

Odds: Uavgjort 1-1

Kampstart tirsdag 14. juni kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Borussia Park - Mönchengladbach

Kampen vises på TV 2 Sport Premium2 og TV 2 Play

Vi tror det ender uavgjort 1-1. Det spiller du på her til 7.50 i odds

Storhetene Tyskland og Italia møtes i fjerde runde av gruppespillet i Nations League tirsdag kveld. Det er på mektige Borussia Park slaget skal stå, og vertene er avhengige av et positivt resultat for å ikke bli hektet av allerede.

Begge lagene spilte borte sist lørdag, og Italia holdt England til 0-0 mens Tyskland måtte nøye seg med 1-1 borte mot Ungarn.

Dette var faktisk Tysklands fjerde kamp på rad som endte 1-1. De har ikke klart å avgjøre kamper til sin fordel så langt i Nations League, og håpet om å nå finalespillet henger nå på de tre kampene som gjenstår.

De ble holdt til 1-1 borte mot Italia i det første oppgjøret, og hadde seieren hjemme mot England i lomma. Dessverre for tyskerne klarte Nico Schlotterbeck å kløne det til med fellingen av Harry Kane, og skarpskytteren satte straffesparket selv i mål etter 88 minutter, og scoret samtidig sitt landslagsmål nummer 50.

Borte mot Ungarn skjedde alt i starten av kampen. Ungarn tok ledelsen etter fem minutter ved Zsolt Nagy, men Tyskland svarte med en gang når Jonas Hofmann utlignet tre minutter senere.

Tross spillemessig overtak i alle tre kampene har Tyskland sluppet motstanderne til flere store muligheter, og mot Ungarn var de heldige som fikk med seg et poeng. Skal de slå Italia tirsdag kveld må effektiviteten opp.

Det er ca. 304 millioner kroner i eurojackpot-potten. Spillefrist tirsdag kl 19

Italia bygger et nytt lag

Etter fadesen i VM-kvalifiseringen har Roberto Mancini startet byggingen av et nytt og yngre italiensk landslag.

Etter ydmykelsen mot Argentina(0-3) i kampen mellom vinneren av Copa America og EM, har Mancini ristet liv i sitt nye mannskap. De startet Nations League med 1-1 hjemme mot Tyskland, før de tok i mot Ungarn i Cesena.

Her vartet de opp med tidvis glitrende og fartsfylt angrepsfotball, og Ungarn var heldige som slapp unna med kun 1-2 i målprotokollen.

Borte mot England i neste oppgjør var det sjansebonanza til begge lag. Det smalt i treverket, og begge keeperne gjorde fantastiske redninger. Det var utrolig at lagene ikke fikk ballen over streken i det fartsfylte oppgjøret, men det ebbet ut med 0-0.

I kampen mot England hadde Italia kun to spillere på banen som også spilte EM-finalen for et år siden, og Mancini har nye talentfulle prospekter på gang. Blant annet har Sassuolos Davide Frattesi og Gianluca Scamacca gjort seg bemerket i turneringen så langt.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Dette lukter uavgjort igjen

Tyskland mot Italia er en kamp med historisk sus, og oppgjørene pleier å være jevne uansett hvilket lag de stiller med.

Tyskland har så langt i Nations League dominert banespillet, men med kun 11 skudd på mål i de tre kampene så langt, sliter de med å komme til de aller største sjansene. I forrige kamp borte mot Ungarn hadde de for eksempel kun ett skudd på mål.

Italia er litt i samme bås. De har også hatt kun 11 skudd på mål i disse tre kampene - men har ikke hatt like mye ball som Tyskland - og må satse mer på hurtige kontringer.

Begge lagene har den siste tiden slitt med å avgjøre de jevne kampene til sin fordel.

Italia har spilt uavgjort i 8 av de siste 13 kampene, mens Tyskland altså har spilt 1-1 i sine fire siste.

Vi går for gull i dette oppgjøret og oddsen på 7.35 på at det blir 1-1 igjen er for fristende til å la det være.

Tyskland-Italia ender 1-1 spiller du på her til 7.50 i odds

All oddsen på Tyskland-Italia finner du her