Molde - Gent

Odds: Handicap 3-veis 0:1 Molde

Kampstart torsdag 8. september kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Aker Stadion

Kampen vises på Viasport 1 og Viaplay

Vi tror Molde vinner med to mål eller mer. Det spiller du på her til 4.00 i odds

Molde starter sin reise i Europa Conference League når de tar i mot belgiske Gent hjemme på Aker Stadion torsdag kveld. De to andre lagene i gruppen er svenske Djurgården og Shamrock Rovers fra Irland, så det bør være muligheter for norsk avansement etterhvert.

Molde klinket til i playoff-runden til gruppespillet når de slo ut Wolfsberger fra Østerrike over to kamper. Hjemmekampen var under pari - der Molde sløste voldsomt med sjansene - og Wolfsberger sikret seg ledelsen 1-0 etter det første oppgjøret.

I bortekampen var det en annen Molde-utgave som presenterte seg, og på naturgresset i Østerrike ble det overkjøring og seier 4-0. Da fikk laget til Erling Moe virkelig vist frem hva de er i stand til, og de lekte seg rett og slett inn i gruppespillet.

I Eliteserien har Molde lekt seg lenge, og 14-2-0 på de 16 siste kampene er enormt imponerende. Det var mange som trodde de ville gå på sitt første tap siden begynnelsen av mai, når de reiste til Aspmyra sist lørdag for å møte Bodø/Glimt i seriefinalen.

Det var mange som tok feil. Molde spiller som topplag gjør og er utrolig effektive når de får muligheten. Glimt hadde ballen mest, men det var Molde som tok ledelsen etter 38 minutter ved Markus Andre Kaasa.

Selv om Bodø/Glimt utlignet på overtid i første omgang, og ga hjemmelaget håp om poeng, var det Molde som herjet i andre omgang. To nye vakre mål av Emil Breivik og Kaasa igjen punkterte kampen.

Når Glimt presset på for reduseringen som kunne gitt ny spenning, kontret Ola Brynhildsen inn 4-1 og ydmykelsen var total. Da ble sannsynligvis kampen om seriegullet avgjort.

Molde har vunnet de fire siste hjemmekampene i Eliteserien - med 13-2 i målforskjell. Tapet mot Wolfsberger var en vekker, og vi kommer til å se et påskrudd hjemmelag torsdag kveld.

Det er ca. 197 millioner kroner i eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

Gent sliter i Jupiler Pro League

Gent vant Jupiler Pro League i 2015, og den 22.april i år ble de cupmestere for fjerde gang i klubbens historie når de vant 4-3 på straffespark over Anderlecht, etter at det sto 0-0 etter 120 minutter.

Andreas Hanche-Olsen spiller i forsvaret til Gent og han var en av de som satte straffen sin i mål. Jens Petter Hauge har også kommet til klubben(lån fra Eintracht Frankfurt), så de har sannsynligvis kommet med input på hva som venter dem i Molde.

Starten på denne sesongen har ikke vært spesielt bra for Gent. De ligger på syvendeplass på tabellen med 3-2-2 etter syv kamper, og har 11-9 i målforskjell. Det er hele 10 poeng opp til Royal Antwerp som leder, og fem poeng til Genk på andreplass.

I generalprøven til denne kampen tapte de 1-2 borte mot Charleroi, og i det oppgjøret startet både Hanche-Olsen og Hauge på benken.

Gent havnet i Conference League etter at de tapte playoff til Europaligaen mot Omonia Nicosia fra Kypros. 0-2 i sekken både borte og hjemme mot kypriotene var svake greier, og vi tror Molde har en meget god mulighet til å ta skalpen til belgierne.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Molde får knallstart på gruppespillet

Molde flyr i Eliteserien, og vi har sett med resultatene til Bodø/Glimt i Europa det siste året at nivået på de beste lagene i Norge er bra.

Serielederen kvalifiserte seg greit til gruppespillet og skal de ha mulighet til å komme seg videre må hjemmekampene helst vinnes.

Mot et Gent som sliter med å finne rytmen i den hjemlige serien - og som ikke har overbevist ute i Europa heller - tror vi på en bunnsolid forestilling torsdag kveld.

Gent er heller ikke så vant til å spille på kunstgress, og det er noe Molde har en liten fordel av. Såvidt vi har funnet ut er det kun Sint-Truiden i den belgiske toppserien som spiller kampene sine på kunstgress.

Vi går for gull i dag og tipper Molde vinner med to mål eller mer. Det spiller du på her til 4.00 i odds

All oddsen på Molde-Gent finner du her